Superliga Victor Risager

Færdig i OB - ophæver med øjeblikkelig virkning

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Den 31-årige angriber er færdig i OB med øjeblikkelig virkning.

Af Victor Risager

Mart Lieder er færdig i OB.

Den hollandske angriber har torsdag fået ophævet kontrakten, der ellers stod til at løbe frem til sommeren. Det bekræfter den fynske fodboldklub på sin hjemmeside, efter at der tidligere på ugen var rygter om en skilsmisse mellem parterne.

- Vi takker Mart for indsatsen og målene i den stribede trøje. Mart har haft et ønske om at komme videre til en ny klub, og det vil vi ikke stå i vejen for. Derfor er vi i dag blevet enige om at ophæve kontrakten, så han allerede nu kan skifte til en ny klub, siger sportschef i OB, Michael Hemmingsen, til klubbens hjemmeside. 

Selv siger Mart Lieder til OB's hjemmeside:

- Tiden i OB blev desværre ikke, som jeg drømte om. Når det er sagt, så har der været nogle øjeblikke, jeg ikke glemmer. Eksempelvis husker jeg tydeligt jubelen fra vores fans, da jeg udlignede til 2-2 mod Brøndby. Nu går turen videre til en ny klub, og jeg er glad for, at OB ikke vil stå i vejen for den mulighed, der er opstået for mig.

Det er endnu uvist, hvor han fortsætter karrieren, men han er altså fri til at finde en ny klub nu. 

Mart Lieder, 31 år, nåede at score fem mål på 34 kampe for OB, siden han kom til klubben fra SønderjyskE. I Superligaen står han noteret for i alt 83 kampe og 16 kasser.