• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

OB-profil: Det var en god kamp at tabe for os

Foto: Getty Images

Bjørn Paulsen slår endvidere fast, at deres kommende modstander fra FCM er nogle, som de altid gerne vil slå.

Af Oliver Okstrøm

OB har ligesom resten af Superliga-klubberne gang i opstarten til et spændende forår. Som en del af deres forberedelser venter en kamp mod FC Midtjylland fredag, som også er fynboernes sidste, inden de tager på træningslejr.

Derfor er det er en vigtig kamp for dem i forhold til at se, hvor de står henne, forklarer OB-forsvareren Bjørn Paulsen på Odense-klubbens hjemmeside, hvor han også slår fast, at det heller ikke vil gøre noget at slå netop midtjyderne.

- Vi vil altid gerne slå FC Midtjylland. Det er en af de bedste hold i Danmark, og at kunne måle os med dem er det, det hele handler om. Det handler om, at vi skal give den gas, og gøre det vi har aftalt, fortæller Paulsen.

Der er desuden noget at rette op på for OB'erne, der tabte med 0-4 til FC Nordsjælland i deres første testkamp denne vinter. Men nederlaget gav dem også noget lærdom.

- Selvfølgelig betyder kampen mod Nordsjælland noget for os – den gjorde lidt ondt. Vi vil altid gerne vinde, og det er et hold, vi skal spille mod igen her i sæsonen, så det var lidt af et wake-up call, siger han og fortsætter:

- De var bedre til at skabe intensitet og var bare langt bedre på alle positioner. Jeg tror, at det var en god kamp for os at tabe, så vi virkelig kunne se, hvad vi skal arbejde med, lyder det fra Bjørn Paulsen.

Kampen mellem FCM og OB spilles fredag klokken 13.00

I forbindelse med transfervinduet er der også lidt at holde øje med. Læs mere om det her.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE