OB satser på én ny spiller inden transferdeadline
2016-03-18 15:42
Foto: ob.dk/Morten Wamsler

Odense Sport & Event - selskabet bag OB - havde et underskud på 6,6 millioner kroner i 2015.

Det er regnskabssæson for tiden - også i Superligaen - og nu har selskabet bag OB præsenteret sit regnskab for 2015. 

Der er fremgang i Odense, for selvom regnskabet for 2015 lyder på et underskud på 6,6 millioner kroner, hvilket er en forbedring i forhold til 2014, hvor underkuddet var på 22 millioner kroner. Omsætningen er desuden steget med 11 procent til 210 millioner kroner, mens driftresultatet ender med et lille overskud. 

Odense Sport & Event består af flere dele, og fodboldklubben OB er en af dem. OB's økonomi har været præget af en lang periode, hvor man har skulle tilpasse sig en ny økonomisk balance samtidig med, at klubben skulle tilbage på sporet i Superligaen.

- Økonomiske og organisatoriske tilpasninger kræver altid nogen tid, før effekten slår fuldt igennem. Vi skal stadig tænke over, hvordan vi bruger vores penge, men vi er nået til et punkt, hvor vi har flere muligheder for at tænke fremad og lave det set-up, som vi mener, er nødvendigt for at intensivere udviklingen. Det gælder både i forhold til trænerstaben og i forhold til truppen, hvor vi har en god grundstamme af spillere med relativt lange kontrakter. Det gælder også i forhold til vores talentudvikling, hvor vi i de seneste år har fået flere af vores egne talenter op i truppen, og den udvikling skal vi sætte endnu mere fokus på.

- Derudover har vi oplevet stigende tilskuerinteresse og flot opbakning på TREFOR Park og en generel fastholdelse af vores store og meget loyale sponsor- og netværkskreds, hvilket viser en række opadgående tendenser, der giver os grund til at tro på en positiv fremtid for OB, siger sportsdirektør i OB, Jesper Hansen.

Odense Sport & Event oplyser, at den sportslige målsætning for OB i sæsonen 2015/2016 er en solid midterplacering i Superligaen. Forventningerne til efteråret 2016 er, at OB ender i top seks, og kvalificerer sig til slutspillet i Alka Superliga i foråret 2017.

SENESTE NYT...
OP | NED

SUPERLIGA-VIDEO