Video : Tipsbladet
Superliga

OB-spillere græd - var ramt af en tornado

Søren Krogh mødte mange nedtrykte spillere, da han efter nederlaget til Viborg gik ind i omklædningsrummet.

VIBORG (Tipsbladet) OB er rykket ned for første gang siden 1998.

Det står klart, efter at fynboerne tabte 1-2 til Viborg og dermed kan se frem til at spille i 1. division efter sommerferien. 

Søren Krogh, OBs cheftræner, kunne efter nedrykningen fortælle, at spillerne græd i omklædningrummet, da de kom efter slutfløjt. 

- Det var der mange, der gjorde. Det var slukket. Når man bliver ramt af den der tornado. Du har ikke nogen idé om, hvad den gør ved dig. Der kan du også se, at lige meget hvor forberedt du er, og at Hvidovre skulle slå Lyngby osv., så var det et omklædningsrum, der var tromlet henover, siger Søren Krogh, da Tipsbladet spørger ham. 

Han tilføjer, at han gav spillerne et kram, da han kunne se deres smerte over nedrykningen.

Noget, man ikke kan forberede sig på.  

- Det har været tæt på i noget tid, men når virkeligheden rammer, så finder man ud af, at man ikke kan forberede sig på det. Det er mørkt, siger han og forklarer, hvorfor det er gået galt for den store klub.:

- Vi har ikke været gode nok, og så er det helt vanvittigt, at vi kun har vundet én hjemmekamp, det skal vi have lavet om på.

- Jeg har ansvaret for at stille holdet, og når vi ikke får de nøvendige point, så er det mit ansvar, fortsætter Søren Krogh, som i vinter fik nøglerne på en længere kontrakt. 

Han vil da heller ikke løbe fra pladsen, selv om den står på fodbold på næstøverste klasse nu.  

- De kan stole på mig. Jeg kommer ikke til at løbe nogen steder hen og flage for, at jeg skal væk. Jeg er mit ansvar bevidst.