Foto: Alamy
Superliga

OB-spillers lejemål i England er gået helt skævt

OB's udlejede offensivspiller Tyler Burey har alt andet end medvind i hjemlandet, hvor han er lånt ud til Oxford United.

Skulle der gå en enkelt eller to OB-tilhænger rundt og tænke, at alle lidelserne i Ådalen nok skulle forsvinde, hvis man bare rådede over Tyler Burey, er der opmuntring at hente.

Den 23-årige angriber kan lige nu ikke komme på holdet i Englands tredjebedste række.

I januar blev Tyler Burey udlejet fra OB til Oxford United i League One, og han fik pænt med spilletid i begyndelsen, men de seneste to måneder har det set helt skidt ud. I de seneste ni kampe har OB-lejesvenden end ikke været udtaget til truppen.

Tipsbladet har søgt både Tyler Burey og Oxford United for en kommentar, men ingen af dem er vendt tilbage. I stedet har vi allieret os med Liam Rice, der dækker den engelske klub for Oxford Mail.

Han kan fortælle, at det ikke er en skade, der er årsagen til Tyler Bureys fravær.

- Oxford fik en række offensivspillere tilbage fra skader, og så røg Tyler ud af truppen. Det er den officielle forklaring på hans fravær - at der simpelthen ikke er plads til ham. Der er ingen konflikt, og han træner stadig med førsteholdstruppen. Det ser ud til, at der skal en række skader til for, at Tyler kommer tilbage i varmen, siger Liam Rice.

Tyler Bureys lejeaftale med Oxford udløber ved udgangen af denne sæson, og derefter skal parterne tage stilling til, om samarbejdet skal fortsætte. Det er der åbenlyst ikke meget, der tyder på i skrivende stund.

- Mit bud er, at han ikke er i Oxford i næste sæson - så skal hans situation i hvert fald ændre sig markant. Han gjorde det egentlig meget godt i de kampe, han spillede, men de øvrige offensivspillere er virkelig velspillende i øjeblikket, fastslår journalisten.

Tyler Burey har kontrakt med OB frem til 2026 - han er noteret for otte førsteholdskampe for fynboerne.