• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

OB-sportschef: Sådan erstattes Gigovic og Jebali

Foto: Getty Images

Björn Wesström har en klar plan på plads.

Af Oliver Okstrøm

I forhold til før og efter transfervinduet i OB, så mangler der nu Issam Jebali og Armin Gigovic på holdet, og ifølge fynboernes sportschef Björn Wesström, så er der en bestemt måde, som de skal erstattes på.

Det fortæller han om i et interview på OB's hjemmeside.

- En trup skal udvikles på flere måder end ved at tilføje spillere. Vi har brug for udvikling af eksisterende spillere, og vi skal blive skarpere i vores spillestil. Jeg oplever, at manges forventninger er, at når en spiller bliver solgt eller forlader OB, så skal hans kompetencer erstattes via rekruttering af en ny spiller, siger han og fortsætter:

- Jeg har højere tanker om vores eksisterende spillertrup, vores daglige drift og vores trænerteam end at overlade det til vores nye spillere at være ansvarlige for vores udvikling. Jeg tror på, at kombinationen af ​​at udvikle vores eksisterende spillere og talenter med færdigheder knyttet til vores spillestil, er det, der øger vores holds styrke, fortæller Wesström.

Nu kan man begynde at kigge mod sommeren, hvor der er en del kontrakter, der står til at udløbe, og her er det ikke alle, som sportschefen er i gang med at forlænge.

- I nogle tilfælde er de i gang, og i andre tilfælde er de ikke. Hvis de ikke er i gang, kan de påbegyndes, hvis parterne beslutter at gøre det. En forudsætning for at indgå en aftale er, at begge parter ønsker og deler de drømme, der skal jagtes, siger Wesström.

Han peger endvidere på, at hvis betingelserne er til stede, så tror han på, at de kan komme til enighed. Ellers går de videre uden hinandens selskab, som han udtrykker det.

Odense-klubben er desuden taget på træningslejr i Thailand. Læs mere om årsagen til det her.