• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

OB-stopper efter drømmestart: Må ikke blive for arrogante

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Jeppe Tverskov jubler over den gode Superliga-start, men vil ikke lade sig rive med.

Af Victor Risager

OB kunne ikke have fået en meget bedre start på Superligaen, end de fik. Efter 45 minutter af den nye sæson var de nemlig foran med tre mål på hjemmebane mod FC København, og selvom det sluttede 3-2, snuppede fynboerne altså en flot sejr over københavnerne.

Det har givet selvtilliden et nøk opad, men i OB må de ikke blive for arrogante. Det understreger forsvarsprofilen Jeppe Tverskov over for klubbens hjemmeside. 

- Vi skal selvfølgelig også have armene ned og ikke blive for arrogante i vores spil, siger han og uddyber:

- Det synes jeg heller ikke, at vi bliver. Specielt også i form af sidste sæson har vi kampe og præstationer, der viser, at vi ikke kan tillade os at gå ud og være arrogante. Men selvtillid må vi meget gerne tage med fra i søndags. Specielt offensivt var vi dygtige og farlige. Så jo mere af det vi kan få med, jo bedre.

Jeppe Tverskov håber samtidig, at OB kan fortsætte den gode start, når de møder FC Nordsjælland på hjemmebane i weekenden. En god start er nemlig særligt vigtig i år, lyder vurderingen.

- Hvis det kaster seks point af sig, så er det fantastisk med to hjemmekampe til at starte med. Så betyder det en god start. Men altså, en hjemmebanekamp mod FCK er aldrig nemt – og det samme med Nordsjælland, fordi de spiller, som de gør. Hvis man kan få lidt publikum med efter vores præstation mod FCK og lidt vind i sejlene, så kan det hjælpe os med at få en god start, hvilket er vigtigt i årets Superliga, som er kortere og efter min mening har bedre hold, siger Jeppe Tverskov.

OB og FC Nordsjælland mødes søndag klokken 14.00. 

---------------------------

Se FC København i den afgørende Europa League-playoff mod HNK Rijeka på Dplay med specialtilbud til Tipsbladets læsere. SE MERE HER.

Superliga

Mere Superliga

Fokus