Video : Tipsbladet
Superliga

OB siger farvel: De to første udlændinge er ude

OB ved allerede nu, at der er to spillere, som forlader dem.

To af OB's udenlandske spillere, Tom Trybull og Filip Helander kommer ikke til at følge fynboerne med ned i 1. division. I stedet kommer de til at forlade klubben, og der er allerede taget afsked med dem.

Det fortæller Enrico Augustinus, der er direktør i selskabet bag OB, Odense Sport & Event. Det skete ved mandagens pressemøde i forbindelse med præsentationen af Troels Bech som ny sportsdirektør.

For begge spilleres vedkommende var det ventet, at de kunne være på vej væk allerede, da de kun havde kontrakt med OB frem til sommeren 2024.

Dermed blev det til et kortvarigt ophold for de to spillere. For Helanders vedkommende kom han til Odense-klubben i slutningen af sommerens transfervindue, hvor han skiftede fra Anderlecht.

I alt blev det til 23 kampe for OB for den svenske landsholdsspiller.

Tyske Tom Trybull kom ligeledes til Fyn i slutningen af sommerens transfervindue efter et ophold i Blackpool, og han skal altså også ud og finde en ny klub at tørne ud for nu efter 20 kampe for OB.

OB's nedrykning faldt på plads i sidste runde, hvor det endte med et nederlag på 1-2 til Viborg, som endegyldigt punkterede mulighederne for overlevelse. Det krævede en sejr i sidste runde, mens Lyngby også skulle tabe, hvis de skulle have en chance.

Det er første gang siden 1998, at OB rykker ud af Superligaen.