Video : Tipsbladet
Superliga

OB tager pis på Brøndby: Han skal i fanshoppen

OB driller Brøndby IF på det sociale medie Twitter.

Slutspillet i Superligaen vendte tilbage fredag aften med et opgør mellem OB og FC Midtjylland, og det blev en tung affære for fynboerne, der på eget græs tabte 1-3 til Thomas Thomasbergs tropper.

Heldigvis ser det ikke ud til, at de helt har mistet humøret i Ådalen. På Twitter kommer OB således med en drilsk bemærkning til Brøndby IF lørdag eftermiddag. Men først lidt baggrund.

Før landskampspausen præsterede Brøndby-keeper Mads Hermansen en fuldstændig fabelagtig tredobbelt redning mod FC Nordsjælland, hvor han først tog sig af et straffespark og derefter også reddede to afslutninger på returboldene. I Brøndby IF syntes man også, at Mads Hermansens aktion var imponerende - faktisk så imponerende, at klubben dagen efter valgte at få produceret trøjer med billeder af Hermansens redninger, som blev sat til salg i fanshoppen.

Og det var bestemt ikke alle Brøndby-fans, der tog vel imod det tilbud.

På sociale medier modtog Superliga-klubben massiv kritk for trangen til at forevige Mads Hermansens redninger, fordi Brøndby IF trods alt tabte kampen og i øvrigt blev fuldstændig udspillet af FC Nordsjælland i langt størstedelen af kampen. Ikke ligefrem fanshop-materiale mente et væld af de blå-gule tilhængere.

Og nu er det så, at OB tager en smule pis på rivalerne fra Vestegnen. I fredagens opgør mod FC Midtjylland præsterede midstopperen Mihajlo Ivancevic en heroisk redningsaktion, som forhindrede gæsternes Frederik Heiselberg i at score i et ellers tomt mål, og det klip har OB lørdag lagt ud på Twitter med følgende tekst, som rundes af med en grinende emoji.:

- Nu må vi se, hvor længe der går, før trøjen kommer i fanshoppen.

Du kan se opslaget herunder: