• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

OB til Randers med rædselsstatistik: Så vinder man ikke bare

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

OB har mange dårlige minder fra udekampe i Randers.

Af Ole Hoffskov

Hvis der er et hold, der har det svært i Randers, så er det OB. Og her skal fynboerne i kamp fredag aften.

OB har ikke vundet i Randers i de seneste ti indbyrdes opgør, og af de ti kampe har kronjyderne vundet de syv. Målforskellen hedder 21-4 i Randers FC's favør. 

Så selv om forskellen på Randers FC og OB ikke er stor på papiret, så formår den altså at være det i praksis, når fynboerne triller en tur over lillebælt, og derfor er Jakob Michelsen også på vagt før fredagens kamp.

Læs også:Coronakrisen kradser på Fyn: OB fyrer to

- Når man ikke har vundet der 10 kampe i streg, vinder man ikke bare i Randers. Vi slog dem sidst på hjemmebane, men tabte i Randers, så vi ved godt, at det er et svært sted at spille. Randers har lagt på i spillet med bolden i løbet af det seneste halvandet års tid. Det er et fint Superliga-hold, der er på niveau med mange andre hold i Superligaen. Det kendetegner, at Superligaen er så tæt, siger han til obstemmer.dk og tilføjer:

- De spillede godt i starten af sæsonen, hvor de ikke helt fik de point, de spillede sig til, men de har set stabile ud, og de havde en meget stærk præstation i Parken, hvor de vandt over FCK i mandags. Der venter en svær opgave, men vi tager til Randers for at vinde, og selvom det ikke er lykkedes de foregående ti gange for OB, satser vi på, at det lykkes på fredag.

OB-træneren har flyttet godt rundt på de taktiske brikker i denne sæson. Fynboerne startede i en 4-3-3, gik så over i en 3-5-2, men var senest tilbage i 4-3-3.

Læs også:Optakt: Randers FC - OB

- Jeg kommer ikke til at sige, hvordan vi kommer til at spille i resten af sæsonen. Vi har spillet en del 4-3-3, og jeg synes, at det har fungeret rigtigt godt. Vi fik ikke helt de point, som vi syntes, at vi fortjente i starten af sæsonen, og derfor stabiliserede vi tingene, da det gav mening i tre kampe, hvor vi fik to sejre mod Lyngby og Horsens, inden vi fandt tilbage til 4-3-3 mod SønderjyskE. Vi må se, hvad vi gør på fredag, lyder det fra Jakob Michelsen.

Der er kickoff mellem Randers FC og OB i morgen klokken 19.00. 

Læs også:Kritiserer SønderjyskE: Henter for unge spillere

Læs også:FC Midtjylland før Ajax: De er ikke vant til at møde et hold som vores

Læs også:FC Midtjylland-kaptajn havde russiske bejlere i sommer

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus