OB-træner: Anders K. Jacobsen i spil til AaB-kamp
Foto: ob.dk/Morten Wamsler
Superliga

OB-træner: Anders K. Jacobsen i spil til AaB-kamp

Kent Nielsen antyder, at Anders K. Jacobsen kommer til at spille en rolle for OB i mandagens kamp mod AaB.

Mandag spiller OB sæsonens sjette kamp, og udover Kent Nielsens gensyn med Nordjyske Arena rummer aftenen endnu en interessant historie. Anders K. Jacobsen kan nemlig få comeback for sin nye, gamle klub, og det altså mod det AaB-hold, som han netop har forladt.
 
Cheftræner Kent Nielsen er opmærksom på situationen.
 
- Det er en spøjs ting, men jeg tror ikke, den kommer til at fylde meget i AaB’s opladning eller hos OB. Den, som det kan fylde noget for, er ”AK” selv, siger Kent Nielsen, der ikke har haft kontakt med nordjyderne i den lange sag om angriberens indviklede skifte til Fyn.
 
Det har jeg ikke forholdt mig til, og ingen i OB skal forholde sig til, hvordan AaB har valgt at gøre.
 
Anders K. Jacobsen trænede første gang med i OB mandag formiddag, og ifølge Kent Nielsen kan han komme i spil i Aalborg.
 
- Det har set okay ud. Han er ikke klar til at spille 90 minutters Superliga-fodbold, men han klar til at bidrage. Om det så bliver fra start, som indskifter eller på et helt andet tidspunkt, må vi vente og se.
 
Kampen mellem OB og AaB spilles i Aalborg mandag klokken 19.00.
 
LÆS MERE: I et interview med Tipsbladet fortæller Kent Nielsen om sine egne følelser omkring kampen mod AaB, der var hans klub i fire et halvt år. Tipsbladet er på gaden fredag og købes sammen med Ekstra Bladet.