Foto: Alamy
Superliga

OB-træner: Helander skulle have rødt kort

Søren Krogh var slet ikke tilfreds med Filip Helanders kamp tirsdag aften mod Vejle.

OB tabte tirsdag aften med 0-1 på hjemmebane mod Vejle i et opgør, hvor fynboerne undervejs valgte at skifte anfører Filip Helander ud efter bare 35 minutters spil. Det kom da han undgik et andet gult kort i opgøret.

Det fortæller OB's cheftræner Søren Krogh i et interview med Viaplay efter opgøret, hvor han også erkender, at det skulle være blevet til en udvisning til svenskeren.

- Jeg tror ikke, at han er tilfreds (med indsatsen red.), og jeg er bestemt heller ikke tilfreds, og han skulle have haft et rødt kort. Ganske enkelt. Længere er den ikke. Kæmpe rødt kort vil jeg sige, og det fik dommerne ikke dømt der, så det var vi heldige med. Jeg måtte jo reagere med det samme og tog ham ud så hurtigt som muligt, fordi der slap vi billigt.

I løbet af kampen fik OB dog et rødt kort til Tom Trybull, og det var ikke meget godt, som OB-cheftræneren kunne sige om de cypriotiske dommere, der havde taget turen til Danmark til denne kamp.

- Jeg får ikke noget ud af at svine dommerne til her på skærmen. Jeg synes selv, at kampen har givet et billede af, hvordan deres præstation var. Så må folk selv tage stilling til, siger han og fortsætter:

- De har været der engang før, og der var det en bedre oplevelse, så det er en svær case det her, og jeg vil ikke udtale mig om det nu, fordi det kan kun blive dumt nu, lyder det fra Krogh.

Hele interviewet kan ses i toppen af videoen.

OB er med nederlaget kun to point over nedrykningsstregen, og i næste runde skal de møde Lyngby.