• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

OB-træner: Minteh har noget desperat i sit spil

Foto: Jan Christensen/Getty Images

OB-spilleren Yankuba Minteh kan blive en nøglespiller for OB i foråret.

Af Martin Davidsen

Artiklen er fra Tipsbladets avis fredag den 27. januar

OB’s cheftræner, Andreas Alm, så Yankuba Minteh første gang en sommerdag i 2021 i en træningskamp mod Næsby, men siden da har den gambiske offensivspiller udviklet sig til at være en vigtig spiller for OB i efteråret 2022.

"Han er hurtig, og så har han noget desperat i sit spil. Han vil noget, hver gang han har bolden. Nogle gange vil han for meget, men sådan er det. Han vil altid noget; han vil udfordre og påvirke kampen. Han gør det ikke kun for sig selv; han involverer også sine holdkammerater, og det er godt,” siger Andreas Alm til Tipsbladet.

Han mener, at Yankuba Minteh har håndteret sin egen succes og hypen omkring ham på en god måde.

"Hvis man er god, skal man også have lov at drømme og føle sig god. Det kan være godt at føle sig god, hvis modstanderen får respekt for ham. Samtidig ved vi også, at modstanderne er mere påpasselige, og måske får han en stor udfordring i, at alle ved, at han er god. Kravene fra ham selv og omgivelserne bliver også større, så hvis han tidligere havde spillet en kamp, hvor man tænkte, at han var rigtig god, vil man måske synes, at han var mere gennemsnitlig i dag. Forventninger i fodbold betyder alt,” siger Andreas Alm, der ser stort potentiale i Yankuba Minteh.

"Med den hurtighed, han har, findes der et stort potentiale. Jeg ser ingen grund til at sige, hvor det stopper for ham, når man tænker på hans hurtighed. Det er interessant for mange hold i verden. Men han er fokuseret på det, som klubben skal opnå. Han er stadig på et punkt, hvor han elsker at spille fodbold, og når det er sådan, ser det fint ud. Der er stadig mange ting, han skal udvikle både taktisk og teknisk,” siger han.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE