• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

OB’er bænket: Man er aldrig enig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Han er havnet på bænken i OB, og den beslutning er han ikke selv tilfreds med.

Af Victor Risager

Det er mere end en måned siden, at Ayo Simon Okosun startede inde for OB. I de seneste kampe har den tårnhøje midtbanespiller således været sendt på bænken for fynboerne, og den beslutning er han ikke enig i.

Sådan siger Okosun selv til fanmediet obstruktion.dk.

Tometermanden kom til OB i sommer fra FC Midtjylland og blev straks fast mand for klubben. Han startede inde i 12 af sine 13 første kampe for klubben, men i slutningen af februar blev han bænket, hvor han siden har siddet.

- Det er jo en trup med mere end 11 spillere, så der vil altid være nogen, der trækker nitten, og det er man selvfølgelig aldrig enig i som spiller. Det er trænerens valg, og jeg må bare gå ud fra, de begge to har følt, der var nogen andre, der var i bedre form, eller whatever.

- Jeg gør, hvad jeg plejer at gøre, og jeg klør på, som jeg plejer at gøre, siger Ayo Simon Okosun til obstruktion.dk om bænkpladsen.

Ayo Simon Okosun kan håbe på spilletid i den kommende weekend, hvor OB igen skal i aktion i Superligaen. Her møder de Vejle Boldklub fredag aften i kvalifikationsspillet. 

Onsdag har lokalavisen Fyens Stiftstidende erfaret, at en af fynboernes trænere kan være på vej til en Superliga-rival. Læs mere om det her. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus