OB'er kan være på vej til Vejle: Det må vi tage efter sæsonen
Foto: Allan Høgholm/Getty Images
Superliga

OB'er kan være på vej til Vejle: Det må vi tage efter sæsonen

Forsvarsspiller Oliver Lund har kontraktudløb til sommer, hvor han kommer til at sige farvel til den fynske klub. Fremtiden kan være i Vejle.

Mandag aften skal OB til Randers i fynboernes måske sidste kamp i sæsonen. De to klubber spillede 1-1 i det første møde i Odense, og den samlede taber af opgøret er færdig for sæsonen.

Og når sæsonen er færdig, vil OB'eren Oliver Lund også tage stilling til, hvad der skal ske med fremtiden.

Forsvarsspilleren, 26 år, har kontraktudløb til sommer, og han fortsætter ikke i OB, hvorfor det altså kan blive hans sidste kamp mandag aften.

Ifølge Fyens Stiftstidende har Oliver Lund været til møde med Vejle Boldklub, og det kan altså være her, karrieren efter sommerferien fortsætter. Selv er han dog fåmælt, Oliver Lund.

- Det må vi tage efter sæsonen.

- Jeg er ked af at sige farvel til Odense, og om jeg skal til udlandet mod nord eller syd for grænsen. Alt er i spil, og jeg har også afsluttet mit studie i Odense her til sommer, siger Oliver Lund til avisen.

Hvis OB slår Randers ud, vil klubben fortsat have en enkelt kamp tilbage i sæsonen, for så møder klubben FC Midtjylland på udebane i et enkelt opgør om at komme med i Europa League-kvalifikationen.