• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

OB'er smadrede korsbåndet: Man ved aldrig

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Superliga-spilleren Mikkel Hyllegaard er blevet korsbåndsskadet, og han arbejder nu på at komme tilbage.

Af Kenneth Jensen

Den 22-årige offensivspiller Mikkel Hyllegaard fra OB havde håbet på en sæson med et gennembrud i angrebet hos den fynske klub, men i stedet kæmper han for at komme på rette spor, efter han blev korsbåndsskadet i en testkamp frem mod denne sæson.

Til bold.dk har offensivspilleren nu fortalt om forløbet omkring sin skade.

Mikkel Hyllegaard er muligvis ude resten af denne sæson, da en korsbåndsskade ofte koster op mod et års skade - og nogle gange længere.

Hyllegaard håber på at komme hurtigt tilbage, men det er af gode grunde ikke til at sige på nuværende tidspunkt, selv om det går godt med genoptræningen.

- Det er altid super svært med langtidsskader at sige, hvornår man er tilbage og sådan noget, men det er som udgangspunkt de der 9-12 måneder. Jeg følger planen indtil videre, men man ved aldrig, om der kommer et eller andet, som gør perioden længere, eller at det går så godt, at perioden faktisk bliver kortere. Det tør jeg sgu ikke at gisne om endnu.

- Selvfølgelig vil man altid gerne så hurtigt tilbage på banen som muligt, men samtidig skal jeg også prøve at være fornuftig og sige, at man måske hellere skal tage et par uger eller en måned ekstra og får styrket lidt ekstra, så man ikke kommer ud på banen for tidligt, og det så lige pludselig sker igen. Det er lige nøjagtig det, man ikke vil ud for, siger Mikkel Hyllegaard til Bold.dk.

Hyllegaard har 34 Superliga-kampe på cv'et for OB - det er indtil videre blevet til seks scoringer for den fynske klub.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020