Superliga Anders Dehn

OB's sommerindkøb: Enten vender tingene her, ellers må jeg skifte klub

Foto: Odense Boldklub

Kamil Vacek har næsten ikke spillet for OB, siden han kom til klubben i sommer. Hvis ikke det ændrer sig, er han nødt til at skifte videre.

Af Anders Dehn

Det er sjældent, at fodboldspillere er tilfredse med at få otte minutters ligafodbold i løbet af et halvt år, og da slet ikke folk som Kamil Vacek, der har ti landskampe for Tjekkiet bag sig. Men det er ikke desto mindre facit for midtbanemanden efter hans første halvsæson i OB.

Vacek kom til klubben i sommer, men har endnu ikke imponeret cheftræner Jakob Michelsen tiltrækkeligt til mere end to indskiftninger i Superligaen. Bliver det ikke bedre, er han nødt til at finde sig en anden klub.

Læs også: OB grubler over tjekkisk midtbanemand: Han havde ønsket sig mere

- Jeg taler godt med både sportsdirektøren og træneren i OB, og de opfører sig korrekt over for mig, men det er ikke nemt at finde en løsning efter mit første halve år i klubben. Enten vil tingene vende her eller jeg skal til en anden klub. Det seneste år har jeg virkelig følt, at jeg har været på det forkerte sted på det forkerte tidspunkt. Men alting er gået fair til. De andre på holdet har været gode og træneren har besluttet at tro på dem, siger Kamil Vacek til Sport Fyn.

I går erkendte Michelsen da også, at Vacek var "havnet i en svær situation", men at han skulle have ros for ikke at klynke.

Læs også: OB-træner roser tjekkisk midtbanespiller: Han klør bare på

Måske har 31-årige Vacek allerede fundet en mulighed for at komme væk fra OB. Tidligere på ugen skrev et tjekkisk medie, at barndomsklubben Sigma Olomouc skulle være interesseret i et hente ham hjem.

Sportsdirektør Jesper Hansen har tidligere fastslået, at Kamil Vacek kan forlade OB i dette transfervindue.

- Der er ingen tvivl om, at Kamil kom til Danmark for at spille, og det har han ikke gjort så meget indtil videre. Det har vi naturligvis forståelse for, samtidig med, at vi også glæder os over, at det betyder, at andre på hans position har gjort det godt, sagde han til tipsbladet.dk 7. januar.

Kamil Vacek har kontrakt med OB frem til sommeren 2020.