Superliga Kenneth Jensen

Ønsker dialog om brandvarm FCM-ejet angriber

Foto: Jan Christensen/Getty Images

FC Midtjylland-angriber har været en åbenbaring i den næstbedste tyske række, og han går garanteret en sommer i møde, hvor han er eftertragtet.

Af Kenneth Jensen

Han havde det svært i FC Midtjylland, som betalte 11 millioner kroner for at købe to-meter-manden Luca Pfeiffer i oktober 2020, men den 25-årige frontløber har fundet sine fødder igen i tysk fodbold.

Her har Luca Pfeiffer sparket den ene bold efter den anden i kassen, og angriberen står i alt noteret for 17 mål for Darmstadt, som han har været udlejet til i denne sæson.

Men meget tyder på, at han denne sommer skal retur til FCM. Der er nemlig ikke meget, der tyder på, at Darmstadt kan betale det, FCM ønsker. 

Pfeiffer har to år igen af aftalen med Darmstadt, der nu også menes at kigge mod HSV og Manuel Wintzheimer for at få løst den kommende sæsons angrebsproblemer - altså også en indikation på, at man ser slaget som tabt i forhold til Pfeiffer.

Klubbens direktør, Carsten Wehlmann, har dog endnu ikke udelukket en ny aftale med Pfeiffer.

- Der vil være samtaler. Vi kan endnu ikke sige, hvad der kommer ud af det, siger han til det tyske medie Kicker.

Kicker skriver, at en ny lejeaftale er en teoretisk mulighed, men spørgsmålet er, om FC Midtjylland ikke skal få solgt angriberen, mens han er varm, og man kan få mere, end man endte med at betale for ham i 2020.

Pfeiffer scorede 17 gange og stod for seks oplæg i 32 kampe i 2. Bundesliga i denne sæson. Han sluttede sæsonen af med seks mål i seks kampe. Darmstadt missede akkurat playoff om oprykning, da klubben sluttede sæsonen som nummer fire i rækken - á point med HSV, der blev treer med en bedre målscore.