• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Offensiv profil fortsætter i AGF

Foto: Jan Christensen/Getty Images

Mikkel Duelund fortsætter i AGF frem til næste sommer.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

I vinter drog Mikkel Duelund retur til AGF, og siden har den kreative midtbanespiller ikke lagt skjul på, at han gerne ville blive endnu længere i AGF.

Det er nu blevet en realitet, hvilket AGF oplyser på klubbens hjemmeside.

- Vi er rigtig glade for, at Mikkel bliver hos os. Vi har været meget tilfredse med hans første halve år i AGF. Han er kommet til os med den helt rigtige motivation og et stort engagement i sit spil og for sine holdkammerater og sin klub, og han passer på den måde rigtig godt til vores værdier som klub om ansvarlighed og hårdt arbejde, siger Stig Inge Bjørnebye om den nye aftale.

Mikkel Duelund er på kontrakt i Dynamo Kiev, men Fifa forlængede for nyligt den periode, hvor udenlandske spillere fra det krigsramte land kan finde nye græsgange.

Det er den mulighed, som AGF, Dynamo Kiev og Mikkel Duelund har gjort brug af, så offensivspilleren nu til at starte med er i AGF frem til sommeren 2024.

- Jeg er faldet godt til i truppen og i klubben, som jo er et helt andet sted end, da jeg forlod den som ungdomsspiller. Og selv om jeg i foråret ikke har kunne spille alle de kampe, jeg gerne ville, så føler jeg også, at jeg har bidraget til vores gode sæson. Det glæder jeg mig nu til at gøre hen over en hel sæson, når vi starter op igen, siger Mikkel Duelund

Mikkel Duelund står noteret for 11 kampe for AGF i løbet af foråret, hvor han har leveret to assister og samme antal mål. Søndag skal han forsøge at sparke bronzemedaljerne til Århus, når han starter opgøret mod Brøndby.

Offensivspilleren har siden 2018 været på kontrakt i Dynamo Kiev, mens han de seneste sæsoner har udnyttet Fifa's mulighed til at spille i NEC Nijmegen i Holland og nu AGF frem til sommeren 2024.