• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: AaB sender Rasmus Thellufsen til Tyskland

Foto: Hansa Rostock

AaB bekræfter nu, at Rasmus Thellufsen udlejes til tyske Hansa Rostock.

Af Ole Hoffskov

Tipsbladet.dk kunne tidligere på ugen afsløre, at Rasmus Thellufsen var på vej til den tyske 3. Liga-klub Hansa Rostock på en lejeaftale, og nu har AaB bekræftet, at midtbanespilleren sendes syd for den danske græse.

Rasmus Thellufsen havde ikke de store udsigter til spilletid på AaB-mandskabet i denne sæson, og derfor rykker han teltpælene til Hansa Rostock.

- Rasmus’ talent er åbenlyst, men i truppen har vi hård konkurrence på de fleste positioner, og Rasmus’ udsigt til spilletid var måske længere væk, end den længe har været.  Derfor har vi i noget tid også været enige om, at en udlejning ville være optimalt, og på Rasmus’ vegne er vi glade for, at det bliver i en spændende klub som Hansa Rostock, han skal udvikle sig, siger sportsdirektør Allan Gaarde. 

Den 22-årige midtbanespiller ser frem til forhåbentligt at få mere spilletid i sin nye klub.

- Spilletid er selvfølgelig vigtigt for min udvikling, og da der i øjeblikket ikke var udsigt til dette i AaB, så blev vi enige om, at det er bedst, at jeg får mig prøvet af et andet sted. Derfor glæder jeg mig også til min nye udfordring og blive en del af en stor klub som Hansa Rostock og prøve kræfter med et nyt land og en anden kultur, lyder det fra Rasmus Thellufsen.

Hansa Rostock har en købsoption på Rasmus Thellufsen, der har kontrakt med AaB frem til udgangen af 2020. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus

Optakt: FC København - AGF

FC København og AGF skal ud i en direkte kamp om andenpladsen i Superligaen. Århusianerne kan gå forbi Ståle Solbakkens mandskab med en sejr.