• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Torsten Kjems Hansen

Officielt: AGF henter Danny Olsen

Officielt: AGF henter Danny Olsen
Illustration

AGF har skrevet kontrakt med Danny Olsen, der som udgangspunkt først tiltræder 1. januar, hvor kontrakten med FC Midtjylland udløber

Af Torsten Kjems Hansen

Efter flere ugers spekulation er det nu officielt, at AGF har skrevet kontrakt med Danny Olsen fra FC Midtjylland. Aftalen gælder tre og et halvt år men træder først i kraft fra 1. januar 2014. 

- Vi har søgt efter en dygtig, alsidig offensivspiller, som kan bruges på flere forskellige positioner, og som har nogle lidt andre kompetencer end de spillere, vi i forvejen råder over. Det opfylder Danny til fulde. Gennem flere sæsoner har han vist sit værd i Superligaen, og foruden kreativitet, en eminent sparketeknik, assists og mål tilfører han masser af erfaring til vores trup. Jeg er overbevist om, at han fra d. 1. januar bliver en vigtig brik for os – og meget gerne før, hvis det kan lade sig gøre, siger Brian Steen Nielsen i en pressemeddelelse.

AGF møder netop FC Midtjylland i premiere-runden af Superligaen, hvilket giver en lidt underligt situation

- Vi ser da gerne, at vi allerede nu kan finde en løsning med FC Midtjylland, men vi har naturligvis også respekt for, at Danny stadigvæk har et halvt år tilbage af sin kontrakt, og at FC Midtjylland ønsker, at han bliver der kontrakten ud, siger Brian Steen Nielsen.

-----
Få de bedste spilforslag hos Oddsavisen.dk for bare 29,- kr/md  - brug koden Tip2020 ved betaling

Superliga

Mere Superliga

Fokus