• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Officielt: AGF henter defensiv forstærkning fra OB

Foto: Getty Images

Defensivspilleren skifter nu fra OB til AGF.

Af Oliver Okstrøm

Oliver Lunds kontrakt i OB udløber i disse dage, men han har allerede styr på fremtiden. Han kommer i den kommende sæson til at tørne ud for AGF. 

Det melder aarhusianerne på klubbens hjemmeside.

Her bliver det berettet, at AGF og Lund har lavet en aftale frem til næste sommer, og at aftalen er sådan, at han allerede fra torsdag kan deltage i træningen på Fredensvang, som bliver genoptaget dér efter spillernes ferie.

For AGF's norske sportschef Stig Inge Bjørnebye er det en klar opgave for ham i øjeblikket, at der skal laves aftaler med nye folk til Aarhus-truppen til den kommende sæson.

- Det er ingen hemmelighed, at vi skal ha’ nye kræfter ind i truppen, og i vores arbejde med at kombinere en god trup er en erfaren og rutineret spiller som Oliver en rigtig god tilføjelse, siger han og fortsætter:

- Han rummer en stor ærgerrighed og en stærk vindermentalitet, men hviler samtidig i sig selv som spiller og som menneske - så han kommer til bringe meget godt til vores trup, lyder det fra Stig Inge Bjørneby.

Endvidere beskriver AGF-bossen sin nye spiller som en erfaren Superliga-spiller, som er i stand til at spille flere forskellige roller på et fodboldklub. 

Oliver Lund gjorde det klart for en måneds tid siden, at han ville forlade OB. Læs om baggrunden her.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020