Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Andreas Alm fyret i OB

OB har fyret Andreas Alm. Det oplyser klubben på sin hjemmeside.

Andreas Alm er færdig som cheftræner i OB. 

Efter onsdagens 3-1-nederlag til FC Fredericia i pokalturneringen har OB valgt at stoppe samarbejdet med den svenske træner. 

- Vi vil gerne takke Andreas Alm for tiden i klubben, hvor det blandt andet er lykkedes at kvalificere os til pokalfinalen i 2022. Beslutningen om at stoppe samarbejdet er truffet på baggrund af holdets resultater og udvikling i indeværende sæson, hvor vi ikke har opnået den udvikling og de resultater, som er ønsket.

- Det er et enigt sportsligt udvalg, der har vurderet, at der skal nye tanker til for at forløse potentialet i truppen og sikre flest mulige point, siger OB’s fodbolddirektør, Björn Wesström.

Som erstatning for Andreas Alm har OB valgt at forfremme assistenttræner Søren Krogh til cheftræner i efterårssæsonens resterende fire kampe. Samtidig træder Thomas Helveg ind som assistenttræner sammen med Frank Hjortebjerg.

- Søren er en kompetent fodboldtræner, der ved, hvilke udfordringer OB har på kort sigt. Hans varme, passionerede og omfavnende ledelse gør ham lige nu til den bedste kandidat til at stå i spidsen for OB frem til vinterpausen, siger Björn Wesström og fortsætter:

- Med tilføjelsen af Thomas Helveg får vi en enorm erfaring fra en spiller, der har spillet på højeste niveau, og han har tidligere været assistenttræner i OB og senest på de danske ungdomslandshold. Thomas har OB’s DNA i sig, og vi er sikre på, at hans kompetencer vil blive til stor nytte for os, nu hvor vi skal tilføre ny energi til hele klubben.

Af pressemeddelelsen fremgår det desuden, at OB har indledt processen med at finde en permanent løsning på cheftrænerposten.