• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: Brøndby køber Kamil Wilczek

Officielt: Brøndby køber Kamil Wilczek
Foto: Brøndby IF

Brøndby henter den polske angriber Kamil Wilczek til klubben.

Af Ole Hoffskov

22 dage af transfervinduet skulle der gå, før Brøndby fik hevet den første nye spiller til Vestegnen. Ganske som ventet har de blå-gule fredag formiddag præsenteret den polske angriber Kamil Wilczek som ny spiller i klubben.

Polakken skifter fra Carpi FC og har underskrevet en kontrakt frem til sommeren 2019.

- I takt med at truppen stille og roligt er blevet trimmet her i starten af året, har vi fået gjort plads til en angriber, og det ikke er nogen hemmelighed, at vi har ønsket at styrke vores offensiv. Vi har over længere tid fulgt Kamil Wilczek, og han har bevist, at han kan levere varen, da han i sidste sæson blev topscorer i den polske liga. Nu skal han så bevise, at han kan levere varen for os, og det tror vi selvfølgelig på, at han kan, siger sportsdirektør Troels Bech i en pressemeddelelse.

Cheftræner Thomas Frank hilser tilgangen af Kamil Wilczek velkommen.

- Vi er rigtig glade for at få tilført en ny angriber til truppen. Vi har netop ledt efter en angriber af Wilczeks kaliber til at supplere Pukki, Schwartz og Elmander i offensiven. Hans spil i feltet og afslutningskvalitet giver os mulighed for at spille med mere fleksibilitet i måden, vores offensiv angriber modstanderen på. Man vil derfor se et Brøndby-hold, som vil være mere offensivt gearet i forårssæsonen, da vi vil have større mulighed for at veksle mellem vores offensive positioner og for at veksle mellem at spille med én eller to deciderede angribere, siger Thomas Frank og tilføjer:

- Wilczek har ikke fået mange minutter i benene i efteråret, så vi skal have gjort ham klar til at præstere i kamp. Nu handler det derfor først og fremmest om at få Wilczek integreret i truppen. Vi har en træningslejr og fem træningskampe foran os, og her skal han have minutter og kamp i benene samt en masse træningspas, hvor han skal lære holdkammeraterne at kende. Så ser vi, hvor vi står ved sæsonstarten.

Kamil Wilczek træner med sine nye holdkammerater første gang på mandag.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus