• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

Samuel Holmen er solgt fra Brøndby til tyrkisk fodbold, hvor der venter en tre-årig kontrakt.

Af Torsten Kjems Hansen

Brøndby IF og den tyrkiske klub Istanbul B.B. Spor er fredag blevet enige om transferen for Samuel Holmén.

Som tipsbladet.dk kunne skrive tirsdag har Brøndby været i forhandlinger om at sælge den svenske midtbanespiller, og nu er handlen faldet på plads.

B.B Spor blev i sidste sæson nummer seks i den bedste tyrkiske række. Svenskeren, der gennem længere tid har ytret ønske om nye udfordringer har bestået lægetjek og er præsenteret i Tyrkiet.

- Det er ingen hemmelighed, at Samuel gerne har villet prøve sig selv af i en anden liga, og det giver denne aftale ham mulighed for, og samtidig er det en god handel for Brøndby IF. Samuel har været et godt aktiv for klubben, siden vi hentede ham i 2007, og han har været meget vellidt hos alle. Vi ønsker Samuel held og lykke med det nye kapitel i karrieren, siger administrerende direktør Ole Palmå om dagens transfer til brøndbys hjemmeside.

- Samuel er en utrolig professionel spiller, der altid er velforberedt og i godt humør, så det har været en fornøjelse at arbejde med ham. Jeg tror helt sikkert, at Samuel nok skal gøre det godt i Tyrkiet, udtaler cheftræner Henrik Jensen.

Samuel Holmén udtaler:

- Jeg har været meget glad for at være i Brøndby de sidste tre år. Jeg har haft en dejlig tid og fået mange venner her, og jeg skylder helt sikkert fans, klubben og spillerne en stor tak for tiden i Brøndby og de mange gode oplevelser, udtaler Samuel Holmén.

- Jeg har det sidste stykke tid gerne ville tage det næste skridt i min karriere, og jeg er taknemmelig for, at Brøndby har hjulpet mig videre. Jeg er sikker på, at klubben og spillerne nok skal vise det sande potentiale og få indfriet ambitionerne snart.

Klubberne ønsker ikke at offentliggøre beløbet for handlen.

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020