Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: Brøndby udlejer nyindkøb

Justin Che skal spille resten af sæsonen i hollandsk fodbold.

Justin Che blev hentet til Brøndby i juli måned, men han skal allerede pakke kufferten igen. 

Den amerikanske forsvarsspiller er nemlig blevet udlejet til ADO Den Haag for hele den indeværende sæson. Det melder Brøndby på sin hjemmeside. 

ADO Den Haag gør sig i den næstbedste række, og klubben har stærke forbindelser til Brøndby-ejerne Global Football Holdings, da den er ejet af David Blitzer. 

Det netværk har Brøndby da også gjort brug af, afslører fodboldchef Carsten V. Jensen til Brøndbys hjemmeside.

- Justin er en rigtig spændende spiller og han har fået vist sig rigtig godt frem i Superliga-truppens træninger her den sidste måneds tid, der har bekræftet det potentiale vi ser i ham. Vi tror på, at med den rette udvikling, så kan Justin på sigt konkurrere om en plads i startelveren her i Brøndby IF, men lige nu og her har han brug for spilletid og en fast rytme over længere tid.

- Der er p.t. andre spillere foran ham i køen til spilletid her i Brøndby IF, og derfor har vi samen med Justin drøftet hvordan vi sammen kan få taget næste skridt i hans udvikling.

- Vi har tidligere udlejet spillere, der har haft udsigt til begrænset spilletid, til klubber i de forskellige nordiske divisioner for at give dem spilletid og udviklingsmuligheder, og nu hvor vi er en del af et netværk, så har vi naturligvis rakt ud til vores netværk. Her meldte ADO Den Haag sig interesseret, da de kunne se værdi i at få tilknyttet en dygtig ung spiller som Justin Che på en lejekontrakt.

- Det giver værdi for alle tre parter at Justin nu får udsigt til spilletid og dermed udvikling, og derfor har vi indgået en lejeaftale for den kommende sæson med muligheden for at vi kan bringe Justin tilbage til Brøndby IF i vinterpausen, siger 'CV'.

Justin Che har en fortid i tysk fodbold hos både Bayern München og Hoffenheim. Nu skal han vise sig frem i Holland.