Superliga Ole Hoffskov

Denis Vavro skifter til FC København

Foto: FCK

FC København bekræfter, at Denis Vavro vender tilbage til den danske hovedstad.

Af Ole Hoffskov

Denis Vavro er tilbage i FC København.

Superliga-klubben oplyser mandag middag, at den slovakiske midtstopper er tilbage i løveflokken to-et-halvt år efter, at han blev solgt til Lazio. FC København har lejet Denis Vavro for resten af indeværende sæson med en købsoption.

Slovakken afløser Ruben Gabrielsen og giver FC København noget mere bredde i det centrale forsvar.

- FC København betyder rigtigt meget for mig. Jeg havde det fantastisk her i min første tid i klubben, og jeg glæder mig meget til at spille i Parken igen og komme tilbage til hverdagen i klubben. Jeg har holdt kontakten med mange af spillerne og staben her, som jeg glæder mig til at se igen hver dag. Jeg kommer med én målsætning, og det er at hjælpe FCK til at blive mestre til sommer. Det vil jeg give mig 100 procent for, siger Denis Vavro.

Jess Thorup er glad for tilgangen af den 25-årige forsvarsspiller.

- Vores defensiv var rigtigt stærk i efteråret, hvor vi lukkede meget få mål ind både i ligaen og Europa, men vi skal være endnu bedre og også videreudvikle den det af vores spil også. Her har vi brug at have kvalitet og høj konkurrence på alle positioner, og Denis vil helt sikkert give os et løft.

- Han er rigtigt dygtig én mod én, stærk i luften og har en udpræget vindermentalitet, som passer godt i en klub som vores. Vi ser meget frem til at få ham tilbage i den hvide trøje, lyder det fra FCK-træneren.

Denis Vavro træner første gang med i FC København i morgen.