Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: FC Midtjylland køber Dario Osorio

FC Midtjylland præsenterer den chilenske landsholdsspiller Dario Osorio.

FC Midtjylland køber den chilenske offensivspiller Dario Osorio i Club Universidad de Chile.

Rygterne var løbet i forvejen, og nu er det altså officielt, at den 19-årige chilenske landsholdsspiller tager til FC Midtjylland, hvor han skal sparke nyt liv i "ulvenes" offensiv.

Han har underskrevet en fem-årig aftale med FC Midtjylland.

- Vi er utroligt glade for, at Dario har tilvalgt vores projekt her i Midtjylland. Det er ingen hemmelighed, at han har været på radaren bredt rundt i Europa, og derfor er det glædeligt, at han nu skal fortsætte sin udvikling hos os, siger sportschef Svend Graversen og tilføjer:

- Darío er et stort talent i Chile, og vi er overbeviste om, at han er klar til at tage det næste skridt i sin karriere og på sigt blive en profil i Superligaen Med sine dribleevner og stærke venstreben kommer Darío til at bringe et spændende aspekt til vores offensiv. Han er en chanceskaber, der både selv kan score mål, men samtidig skabe muligheder for sine medspillere, sætte sin direkte modstander og skabe uro på den sidste tredjedel.

Chileneren ser frem til at rykke teltpælene til Danmark. Han bliver den blot anden chilener til at optræde i Superligaen efter Vejles Miko Albornoz.

- Jeg har fra start mærket en interesse og tillid fra klubben. Jeg ønsker at være en del af et ungt, talentfuld hold, som kæmper med om titler. Samtidig har jeg vægtet muligheden for spilletid højt, og det er den samlede pakke i Midtjylland, som har været udslagsgivende, siger Dario Osorio.

- Jeg er glad for at være blevet en del af Midtjylland. Jeg har allerede set klubbens flotte træningsfaciliteter, og ser nu frem til at møde mine nye holdkammerater. Først og fremmest skal jeg fortsætte med at udvikle mig, og så handler det om at blive en del af start 11’eren og hjælpe holdet med mine præstationer på banen.

- Som spiller elsker jeg at have kuglen ved fødderne, og jeg forsøger altid at forudse en situation, inden jeg modtager bolden. Jeg har altid en idé med de ting, jeg gør på banen.

Dario Osorio får nummer 11 i FC Midtjylland - et nummer, der senest blev båret af Gustav Isaksen.