• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Martin Davidsen

Officielt: FC Nordsjælland sælger Emre Mor

Officielt: FC Nordsjælland sælger Emre Mor
Foto: tipsbladet.dk

FC Nordsjælland har nu bekræftet, at Emre Mor er blevet solgt til Borussia Dortmund.

Af Martin Davidsen

Det er nu officielt: Emre Mor er blevet solgt af FC Nordsjælland til Borussia Dortmund. Det bekræfter FC Nordsjælland på sit website. En salgspris er ikke blevet offentliggjort.

Emre Mor har underskrevet en fem-årig aftale med Borussia Dortmund.

FC Nordsjællands sportsdirektør Carsten V. Jensen glæder sig over handlen.

– Der skal lyde et kæmpe stort tillykke til Emre med dette skifte, det er noget som alle, i og omkring FCN kan være stolte over. Der er blevet ydet en super indsats, hvor vores kultur har været rigtig stærk. Det er flot, at vi kan tiltrække talenter med Emre’s kvaliteter til vores akademier, og bringe dem videre ud til de største klubber i Europa. Denne aftale vil stå som den bedste i klubbens historie, og er selvfølgelig ganske unik, for ellers havde vi ikke solgt før EM-slutrunden, siger Carsten V. Jensen til fcn.dk.

– Ingen har været i tvivl om, at Emre besidder nogle kvaliteter, som vi meget sjældent ser i den danske liga og vi skal være glade for, at have haft muligheden for at se og opleve dem på tætteste hold. Vi tror på, at dette vil være det rigtige skifte for Emre, da Dortmund har fulgt ham igennem længere tid og har fremlagt en god plan for Emre, således at han kan forsætte med, at udvikle sine færdigheder og blive en endnu mere komplet spiller. Vi vil med stolthed følge ham tæt i fremtiden, og ønsker ham al det bedste, tilføjer han. 
 
Emre Mor kom til FC Nordsjælland i januar 2015 fra Lyngby efter at have være blevet fritstillet. Han nåede 13 kampe og to mål i Superligaen inden salget til Dortmund. 

Superliga

Mere Superliga

Fokus