• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:

FC København har afgivet et bud på den belgiske angriber Igor Vetokele.

Af Ole Hoffskov

FC København har fundet manden, som de allerhelst ser afløse Dame N'Doye i FC København-trøjen. Og ikke overraskende har løverne fundet ham i cheftræner Ariël Jacobs hjemland, Belgien.

De danske vicemestre har nemlig budt på den bare 20-årige angriber Igor Vetokele, der til dagligt tørner ud for Cercle Brugge, som FCK krydsede klinger med i en testkamp før sæsonen. Ifølge sporten.dk har FC København afsat 7,5 millioner kroner til at lokke Vetokele til Danmark.

Buddet bekræftes af Cercle Brugge.

- Vi har fået en officiel henvendelse fra FC København i en størrelsesorden, som er seriøs nok til, at jeg går til min bestyrelse med den. Vi har en beslutning i løbet af de næste dage, siger klubbens direktør, Yann Vandamme til avisen Het Laatste Nieuws.

Og hovedpersonen selv? Ja, han vil meget gerne til FC København.

- Jeg er åben for en transfer, og FC København er et skridt op ad stigen for mig. Jeg kan ikke forestille mig at spille i en anden belgisk klub end Cercle Brugge, så skal jeg videre i karrieren, er FC København min chance, siger Igor Vetokele.

Allerede i går blev Igor Vetokeles navn kædet sammen med FC København, da et belgisk medie skrev, at løverne pønsede på en dobbelthandel med Vetokele og dennes angrebsmakker i Cercle Brugge, Rudy. Umiddelbart ser det dog ud til, at det kun er Igor Vetokele, FC København har kastet sin kærlighed på.