Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: FCM henter sydkoreansk angriber

FC Midtjylland har købt den sydkoreanske landsholdsangriber Gue-sung Cho i Jeonbuk Hyundai.

FC Midtjylland har sikret sig en markant forstærkning til offensiven. 

Klubben fra Herning og Ikast har nemlig købt den sydkoreanske landsholdsangriber Gue-sung Cho, som forlader Jeonbuk Hyundai i hjemlandet. 

Det bekræfter FC Midtjylland på klubbens hjemmeside

- Vi har fulgt Cho i over et år, og efter VM-slutrunden har vi kunne fornemme, at han er blevet attraktiv på mange adresser rundt i Europa. Han er etableret på det sydkoreanske landshold og topscorer i Jeonbuk, hvorfor vi naturligt har oplevet stor konkurrence om at få ham til klubben. Det glæder os, at han ser Midtjylland som det rette for ham, siger FC Midtjylland-sportschef Svend Graversen. 

- Cho er en komplet angriber. Han er dygtig til at positionere sig i feltet, hvor han drager fordel af sin gode fysik, men han kan også spille med ryggen til mål og udnytte de rum, der opstår. Han er teknisk stærk og en dygtig afslutter med både hovedet og begge ben

Den 25-årige Gue-sung Cho er noteret for 24 landskampe for Sydkorea, hvor det er blevet til seks scoringer. Under VM i Qatar startede Cho inde i kampene mod Ghana, Portugal og Brasilien, og i 3-2-nederlaget til ghaneserne blev han dobbelt målscorer. 

Gue-sung Cho har også været skarp i den sydkoreanske liga i de seneste uger, hvor den nye FC Midtjylland-angriber har scoret fire mål i de seneste seks ligakampe. 

Indkøbet af Gue-sung Cho er det seneste i rækken af markante forstærkninger i FC Midtjylland denne sommer, hvor klubben blandt andet har hentet Sverrir Ingi Ingason og Iver Fossum, mens man har sikret sig Kristoffer Olsson på en permanent aftale.