Video : Tipsbladet
Superliga

Martin Retov stopper i Brøndby

Martin Retov stopper i Brøndby, da han fra sommer skal være cheftræner i AC Horsens.

Martin Retov stopper i Brøndby. 

Den mangeårige assistenttræner har gang i sin sidste sæson, for til sommer stopper han i klubben. 

Det skyldes, at Martin Retov fra sommer skal være cheftræner i AC Horsens på en kontrakt frem til 2028. 

Retov har siden marts 2017 været assistenttræner i Brøndby, hvor han har arbejdet under Alexander Zorniger, Niels Frederiksen og Jesper Sørensen. 

Martin Retov har som aktiv spillet adskillige år i AC Horsens, hvor han tilmed var holdets anfører. Han står noteret for 150 kampe og 12 mål i Horsens-trøjen. 

Horsens-direktør Kristian Nielsen er glad for, at man er nået til enighed med Retov: 

- Som tidligere spiller og anfører kender Retov klubben og kulturen, og han har de rette faglige og menneskelige egenskaber til at føre os godt videre de kommende mange år. Vi er stolte over, at vi er i stand til at tiltrække så stor en profil, for han er en del af et dygtigt trænerteam i Brøndby IF, der som et af de store lokomotiver i dansk fodbold, spiller med om guldet.

- Vi glæder os til at se ham i klubben igen, og der skal lyde en stor tak til Familien Binnie for deres opbakning til, at det hele faldt på plads, fortæller Kristian Nielsen til klubbens hjemmeside. 

Hovedpersonen selv kan da heller ikke få armene ned over muligheden, der ifølge Retov faldt på det helt perfekte tidspunkt. Nu vil han kæmpe for at få klubben, hvor han stoppede sin aktive karriere som spiller, tilbage i landets fineste selskab. 

-  Jeg fik et tilbud om at rykke videre på det helt rigtige tidspunkt, og jeg glæder mig til at blive en del af AC Horsens igen, for jeg havde en rigtig god tid i klubben.

- Jeg har været i Brøndby gennem mange år og har haft en fantastisk tid, men nu er det helt rigtige tidspunkt kommet til, at AC Horsens og jeg skal bygge noget spændende op, og jeg glæder mig til at stå i spidsen for et AC Horsens-hold, der kan spille med om de sjove pladser, så vi kan komme op i Superligaen og på sigt etablere os i landets bedste række, afslutter Martin Retov. 

Martin Retov står noteret for 144 kampe med 11 mål til følge som aktiv spiller for AC Horsens førstehold.