• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Simon Møbjerg Sørensen

Officielt: Per Nilsson tre år i FCK

Officielt: Per Nilsson tre år i FCK
Illustration

Midterforsvareren Per Nilsson er blevet præsenteret i FC København på en tre-årig kontrakt.

Af Simon Møbjerg Sørensen

FC København har nu meldt signingen af midterforsvareren Per Nilsson ud. Han kommer til klubben på en fri transfer fra Nürnberg, der i den forgangne sæson rykkede ned i 2. Bundesliga

De næste tre år er Per Nilsson så at finde i FC København, og han glæder sig til at starte op i sin nye klub den 26. juni, når ferien er slut.

- Jeg glæder mig meget til at komme til FC København. Sportsligt føler jeg, der er stor mulighed for at spille om titler, og der en udfordring om at prøve at komme i Champions League så ofte som muligt. Klubbens ambitioner, på det område, harmonerer godt med mine egne som fodboldspiller. Samtidigt har jeg kun hørt positivt om klubben og byen fra tidligere og nuværende landsholdskammerater. Så jeg ser meget frem mod udfordringen og vil gøre mit til, at det bliver en fremgangsrig tid for klubben og byen, siger Per Nilsson i en pressemeddelelse fra FCK.

Per Nilsson har fået Kris Stadsgaards trøje nummer fire i FCK, der melder ud, at Stadsgaard selv har ønsket at skifte til nummer 13.

Den 31-årige svensker er FC Københavns femte nyindkøb denne sommer. Tidligere har klubben hentet Franco Mussis, Tom Høgli, Stephan Andersen og Steve De Ridder.

Superliga

Mere Superliga

Fokus