Video : Tipsbladet
Superliga

Officielt: AGF henter angriber på lang aftale

AGF henter den 24-årige angriber Sigurd Haugen fra Aalesunds FK.

Sigurd Haugen er ny mand i AGF. Den norske angriber er kommet til Aarhus på en femårig aftale.

Det bekræfter AGF på sin hjemmeside. 

24-årige Haugen kommer fra Aalesunds FK i hjemlandet, hvor han i den indeværende sæson har scoret syv gange på 13 kampe. Det har skabt interesse fra flere klubber, siger Stig Inge Bjørneby, men i sidste ende løb AGF med spillerens underskrift. 

- Vi er meget tilfredse med, at det i kamp med flere andre klubber er lykkedes at hente Sigurd til AGF. Han er en hårdtarbejdende, aggressiv angriber, der skaber stor uro i modstandernes felt. Han har gode afslutningsfærdigheder, og så har han en mentalitet, der passer godt ind på vores hold og i en klub som AGF. Han har vist, at han kan levere varen i den bedste række i Norge, og vi har en stor tro på, at han i vores miljø kan tage det næste skridt i sin udvikling, siger sportschef Stig Inge Bjørnebye til agf.dk og tilføjer:

- Med tilgangen af Sigurd styrker vi konkurrencen om de forreste pladser. Det har været vores mål at tilføre nogle lidt andre kompetencer på angriber-positionen, end dem vi har i forvejen, og det får vi med Sigurd, der giver Uwe flere taktiske muligheder i offensiven.

Nu skal Sigurd Haugen kæmpe med blandt andre Patrick Mortensen, Dawid Kurminowski og Frederik Ihler om spilletid. 

Har du styr på de danske hold og Europa? Hvis ikke, så tjek overblikket her

Sommerpause i Superligaen: Sådan gør din klub

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.