Superliga Martin Davidsen

Officielt: OB henter Jönsson

Officielt: OB henter Jönsson
Foto: Jens Dresling/Polfoto

OB har skrevet kontrakt med Rasmus Jönsson fra AaB

Af Martin Davidsen

Sæsonen er netop forbi, og nu rulle de store klubskifter allerede. Den fynske klub OB har således præsenteret en ny spiller denne mandag. 

Som tipsbladet.dk tidligere på dagen kunne fortælle, har OB skrevet kontrakt med Rasmus Jönsson.

Det bekræfter den fynske klub. 

- Vi får en spiller, som har prøvet en del ting. Han havde god succes i Helsingborg hvor han spillede sammen med Henrik Larsson og blev solgt for mange penge til Wolfsburg, der var topklub dengang. Han løb ind i nogle lyskeproblemer, men arbejdede rigtig hårdt for at komme tilbage i god form, og med en udlejning til FSV Frankfurt og siden skiftet til AaB, har han kæmpet sig i god form, og han har bidraget godt i den offensive del i AaB.

- Vi ser ham både som angriber, men også med mulighed for at bruge ham på kanterne eller centralt på den offensive midt. Hans styrker er, at han har en meget fin teknik, og han er god til at se de små muligheder i afleveringerne, der kan gøre hans holdkammerater gode. Så vi er rigtig glade for, at det er lykkedes, for det er en spiller, som har vist, hvad han kan, og han har stadig et endnu større potentiale, som vi i fællesskab skal have løst, for så vil han være en topspiller for os, siger Kent Nielsen til OB's hjemmeside.

- Jeg glæder mig til at komme til OB og byde ind med mine kvaliteter. Der er mange spændende ting i gang i OB, som jeg ser frem til at være en del af. Desuden kender jeg spillestilen, og jeg ved, hvordan Kent gerne vil spille fodbold. Jeg vil gerne takke alle i Aalborg for tre fantastiske år, som jeg kun har godt at sige om. Nogle gange vil man gerne prøve noget nyt og nogle nye omgivelser, og der var OB en mulighed, som tiltalte mig meget, siger Rasmus Jönsson.

Rasmus Jönsson har fået en toårig aftale med OB.