Officielt: Pusic skifter til AC Horsens
Foto: Getty Images
Superliga

Officielt: Pusic skifter til AC Horsens

Martin Pusic skal i de to kommende sæsoner tørne ud for AC Horsens.

Som det tidligere på søndagen er kommet frem, så skifter angriberen Martin Pusic til den danske Superliga-klub AC Horsens på en fri transfer. Det melder klubben ud på dens officielle hjemmeside.

I AC Horsens er træner Bo Henriksen naturligvis meget glad for at kunne præsentere den 30-årige angriber i klubben.

- Det er et kæmpe scoop, at tiltrække en spiller som Pusic til AC Horsens. Han har kvalitet og har scoret mål i alle de klubber, han har været i. Han har rutine, en vilje samt en sult efter at vise at han kan score mål. Samtidig har han en enorm vindermentalitet, hvilket er vigtigt for os. Jeg glæder mig helt vildt til, at se ham i den gule trøje, lyder det fra ham.

Martin Pusic selv ser også meget frem til, hvordan fremtiden bliver. Kontrakten er på to år, og han ser frem til at vise, hvad han kan for 'Den gule fare'.

- AC Horsens havde en flot sæson sidste år, hvilket viser, at holdet kvalitet hele vejen rundt. Jeg glæder mig til at bevise overfor klubben og mig selv, at jeg er den rigtige for dem og føler mig overbevist om at det er det rigtige valg i min karriere efter min snak med Bo og resten af trænerteamet. Jeg er professionel og gør altid mit bedste for at hjælpe holdet, og det er den måde vi skal få succes på, lyder det fra Pusic selv.

Det er Martin Pusic' femte danske klub, da han tidligere også har været i EfB, FC Midtjylland, FC København og AGF.