• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: Randers henter Marvin Pourié

Officielt: Randers henter Marvin Pourié
Foto: Randers FC

Randers FC henter den tidligere Silkeborg- og FC København-spiller Marvin Pourié. Han har underskrevet en to-årig aftale med kronjyderne.

Af Ole Hoffskov

Randers FC hentede søndag angriberen Mayron George i Hobro, og nu er kronjyderne klar med endnu en forstærkning til angrebet. Randers meddeler mandag aften, at man har skrevet kontrakt med tyske Marvin Pourié, der skifter på en fri transfer, efter at han tidligere på sommeren fik ophævet sin kontrakt med FC København.

Foruden FC København har Pourié også tørnet ud for Silkeborg IF og SønderjyskE, og Randers FC bliver dermed angriberens fjerde klub i Danmark.

- Marvin har tidligere vist, at han har en særdeles veludviklet målnæse og er god til at være på plads de rigtige steder på de rigtige tidspunkter. Hans styrke er inde i feltet, hvor han er en aldeles klinisk afslutter, så det er en spændende og anderledes tilføjelse til et i forvejen stærkt besat angreb, siger sportschef Ole Nielsen i en pressemeddelelse og tilføjer:

- Der skal være en god og sund konkurrence i truppen omkring startpladserne, men samtidig også være nogle forskelligartede strenge at spille på for trænerteamet alt efter, hvad der er behov for i kampene. Derudover vil vi også gerne være på forkant med tingene, hvis der skulle komme et bud på en af vores spillere, inden transfervinduet lukker.

25-årige Marvin Pourié kommer til Randers FC for at spille med i den sjove ende af Superligaen og samtidig få støvet målnæsen af.

- Jeg kommer til Randers for at score mål og for at være med til at indfri de Top 6-ambitioner, som klubben har sat. Jeg er sulten og glæder mig til at vise, at jeg stadig ved, hvor målet står, siger Marvin Pourié.

Den tyske angriber har underskrevet en to-årig kontrakt med Randers FC.

Superliga

Mere Superliga

Fokus