• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: Tidligere FCK'er er Viborg-spiller

Officielt: Tidligere FCK'er er Viborg-spiller
Foto: Viborg FF

Viborg FF henter den tidligere SønderjyskE- FCK- og AaB-spiller Søren Frederiksen.

Af Ole Hoffskov

Tipsbladet.dk kunne onsdag fortælle, at Viborg FF havde fået et bud på Søren Frederiksen accepteret af den islandske klub KR, men at der fortsat manglede at falde et par detaljer på plads, før aftalen var helt i hus.

Disse er nu gået i orden, og 26-årige Søren Frederiksen kan dermed kalde sig Viborg-spiller. Offensivspilleren har underskrevet en to-årig kontrakt med holdet fra domkirkebyen.

Læs også: Viborg tæt på tidligere FCK-spiller

- Søren Frederiksen er en dygtig spiller, der kan dække mange forskellige positioner. Han kan både spille back, kant og angriber, og så har han et indgående kendskab til Superligaen, hvor han har spillet i fem sæsoner. Han er stærk og rolig i pasningsspillet, og så arbejder han altid hårdt i holdets tjeneste. Jeg er sikker på, at han vil passe godt ind i vores trup, og med sin erfaring bidrage til, at vi når vores fælles mål, siger cheftræner Johnny Mølby til klubbens hjemmeside.

Den nyslåede Viborg-spiller er glad for skiftet til de grønblusede jyder.

- Jeg synes, at det er en rigtig spændende mulighed for mig. Jeg blev glad, da jeg hørte om interessen fra Viborg og muligheden for at komme hjem til Superligaen. Viborg har gang i et spændende projekt med et godt setup, en god trup og trænerteam, og jeg glæder mig bare til at komme i gang her i klubben, lyder det fra Søren Frederiksen.

Søren Frederiksen har tidligere tørnet ud for SønderjyskE, FC København og AaB.