Foto: Getty Images
Superliga

Officielt: Superliga-klub henter Benfica-spiller

Den 18-årige angriber beskrives som et stortalent og en ægte målscorer.

FC Midtjylland får til sommer tilgang af en særdeles spændende spiller.

Således har klubben meldt ud, at 18-årige Franculino, der til daglig spiller på Benficas U23-hold, skifter til klubben til sommer på en femårig aftale. 

Franculino har scoret 13 gange i 16 U23-kampe, og derudover har han vist sig frem i den prestigefyldte Youth League-turnering. 

Franculino er en spiller, som FC Midtjylland har fulgt længe, forklarer vice sportschef Ove Pedersen til klubbens egen hjemmeside.

- Franculino er et stort talent, vi har haft i kikkerten i et stykke tid. Det er lidt af et scoop, at vi er lykkedes med at hente ham, fordi han har haft tilbud fra store europæiske klubber. Derfor er vi stolte over, at hans valg er faldet på FC Midtjylland.

- Han er en ægte goal-getter, som både har et godt spark og er dygtig i luften. Han er fysisk stærk, og så besidder han et fint teknisk niveau. Vi ser frem til, at han bliver en del af klubben til sommer, siger Ove Pedersen.

Franculino spiller sæsonen færdig i Benfica, hvorefter han støder til FC Midtylland den 1. juli. Han har aldrig spillet en kamp for Bendicas førstehold.