• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Ole Hoffskov

Officielt: Vejle-angriber skifter til mesterklub

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Vejle sender angriber til de finske mestre fra HJK Helsinki.

Af Ole Hoffskov

Vejle Boldklub har sendt angriberen Luis Henrique på leje i Finland.

At Vejle sender en spiller til de tusind søers land er der ikke noget nyt i. Vejlenserne samarbejder nemlig med Helsinki IFK, og de har løbende fået en del spillere fra Vejle - blandt andre Luis Henrique. Det er dog ikke Helsinki IFK, der får gavn af angriberen denne gang.

Det gør i stedet en anden hovedstadsklub, de finske mestre fra HJK Helsinki, der har lejet brasilianeren for resten af 2021. Dermed skal Luis Henrique spille Champions League-kvalifikation med sine nye holdkammerater til sommer.

- Det er en optimal løsning for både os og Luis Henrique. Han er fortsat en ung spiller, der skal udvikle sig, og med konkurrencesituationen i vores trup in mente, er det bedre, at han kommer ud og spiller andetsteds. Luis Henrique har tidligere gjort det godt i Finland, og vi har fornemmet i den proces, der har været i gang, at han har et godt navn i Finland, siger Jacob Krüger, teknisk chef i Vejle Boldklub, og fortsætter.

- Luis var godt på vej, da han kom til os i sensommeren. Han fik flere indhop og scorede i pokalen, men er også blevet sat tilbage af et par skader. Nu kommer han til Finland, hvor der fortsat er mere end en måned til turneringsstart. Der venter Luis og HJK en spændende sæson, hvor de skal forsvare mesterskabet og spille europæiske kampe. Vi ønsker Luis held og lykke under lejeopholdet, og ser frem til at følge med-

Luis Henrique har spillet syv kampe for Vejle Boldklub - han er noteret for en enkelt scoring. 

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus