• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Oliver Okstrøm

Officielt: Viborg henter Paulinho

Foto: VFF

Viborg kan i den sidste time af transfervinduet præsentere deres nye angriber.

Af Oliver Okstrøm

Det har i en stor del af deadline-dagen set ud til, at Viborg ville blive forstærket af angriberen Paulinho, og det er nu endelig bekræftet. Han ankommer på en kontrakt frem til sommeren 2026.

Det oplyser VFF på klubbens hjemmeside, hvor direktør Morten Jensen sætter ord på aftalen.

-Det er ingen hemmelighed, at vi har søgt efter en ny angriber til vores trup, og vi er glade for at være nået til enighed med Paulinho, som vi synes passer godt ind her både på de fodboldmæssige kompetencer og han har også givet et rigtig godt indtryk af sin personlighed, siger han og fortsætter:

- Han er en hårdtarbejdende angriber, som er dygtig i presspillet og så har han sine forcer inde i boksen, hvor han allerede har bevist, at han kan score mål, lyder det fra Morten Jensen.

Derudover er der et stort udviklingspotentiale, forklarer VFF-direktøren, som slår fast, at de har en stor tro på, at de kan løfte ham yderligere.

For Paulinho, som rigtigt hedder 'Paulo Rafael Pereira Araújo' er der glæde at spore i det, som han udtaler i forbindelse med præsentationen af ham.

- Jeg er meget glad for at være her og spændt på at komme i gang. Jeg har fået et godt indtryk af klubben, og det virker til at være et meget ambitiøst projekt, der er i gang her i Viborg, og jeg håber selvfølgelig på, at jeg kan bidrage til, at vi sammen når nye mål. Jeg kan i hvert fald garantere, at jeg vil bidrage med hårdt arbejde hver dag, og jeg glæder mig meget til at møde mine nye holdkammerater, trænerne og selvfølgelig fansene.

Paulinho er blevet hentet i portugisiske Estrela, som har lavet en varm video til ham som afsked. Se mere om det her.

Få de hotteste rygter, de største handler og seneste transfernyheder i Tipsbladets store TRANSFER-LIVE