Video : Tipsbladet
Superliga

Olsson takker: Har gået igennem en svær tid

Kristoffer Olsson var på MCH Arena, da FC Midtjylland sikrede sig det danske mesterskab. Nu takker han alle omkring sig for støtten i en svær tid for svenskeren.

Det blev den helt store festdag for FC Midtjylland i søndagens nervepirrende Superliga-runde i kampen om guldet.

Udover det danske mesterskab var der også rørende scener på MCH Arena, da svenske Kristoffer Olsson var på stadion for at heppe på holdkammeraterne.

Den svenske profil fik endda lov til at komme kørende med det eftertragtede trofæ ind på midtjydernes arena til store ovationer på tilskuerpladserne. Derudover fik Olsson også lov til at løfte pokalen.

Dagen efter den store guldfest har 28-årige Olsson skrevet et opslag på Instagram, hvor han takker for den massive støtte, som han har fået.

- Godmorgen folk og mestre. Jeg vil bare sige tak til alle, som har tænkt på mig, og tak for supporten i går igennem denne svære tid. Jeg elsker jer alle. Alle går igennem op- og nedture i livet og i fodbold.

- Jeg er så stolt af holdet, klubben, fansene og alle omkring klubben. Mestre. Tak, fantastiske FC Midtjylland, skriver Olsson i et Instagram-opslag mandag.

Den 20. februar mistede Olsson bevidstheden i sit hjem og blev efterfølgende indlagt. Her viste det sig, at den svenske profil var blevet ramt af flere små blodpropper.

Olsson kom til FC Midtjylland fra Anderlecht i sommeren 2023, og han nåede at spille 13 Superliga-kampe i den netop overståede sæson.

FC Midtjylland vandt Superligaen med et point ned til Brøndby på andenpladsen.