Video : Tipsbladet
Superliga

Ombejlet AGF'er: Skyder måske mig selv i foden ved at blive

AGF'eren er i tvivl om, om en forlængelse med den århusianske klub vil være en god idé.

I sommer var Dinamo Zagreb ude efter ham, og ovenpå efterårets præstationer er der formentlig fortsat stor interesse for Casper Højer Nielsen fra AGF. Den 26-årige venstre back har nemlig fortsat sin form fra foråret og har leveret to mål og tre oplæg i 10 Superliga-kampe hidtil i denne sæson.

Og med et nyt transfervindue rundt om hjørnet, vil hans fremtid utvivlsomt blive et yderst omtalt emne.

Casper Højer Nielsen har nemlig blot et år tilbage af kontrakten i AGF, og århusianerne skal sælge i januar eller til sommer, hvis de vil undgå at miste ham på en fri transfer. Medmindre han altså forlænger, men selv er venstrebacken ikke helt sikker på, om det er en god idé.

Læs også:Randers snupper femte Superliga-sejr i træk

- Det er et svært spørgsmål, siger Casper Højer til dplay og tilføjer:

- Fordi jeg vil egentlig rigtig gerne være i AGF, men samtidig så har jeg også været i AGF længe nu. Måske skyder mig selv lidt i foden ved at blive ved med at være i AGF, for der er måske også et tidspunkt, hvor jeg er for gammel til at opnå nogle af de drømme, jeg har. Vi må se, hvad der sker. Indtil jeg har skrevet under i AGF eller et andet sted, er der ingen grund til at afvise noget.

Samtidig tilføjer Casper Højer, at han vil til udlandet, når timingen er bedst for både ham og AGF, og det kan allerede være i januar.

Læs også:Vejle Boldklub bevarer hul til bunden med point i Lyngby

- Ja, det kunne det vel godt. Nu må vi se, hvad Jacob Nielsen og David Nielsen finder frem til. Om der overhovedet er nogle, der vil have mig, spiller selvfølgelig en rolle, ellers er det nok svært at komme ud, siger han.

Se hele klippet med Casper Højer Nielsen, hvor han også kommenterer på at komme til enten FC København eller FC Midtjylland, i videoen øverst i artiklen.

Læs også:FCM-boss: Nogle spillere skal have mulighed for spilletid andre steder

Læs også:SønderjyskE-boss om profileret reserve: Han er lidt irriteret

Læs også:Trænersituationen i Lyngby: Det er vi ikke helt afklarede omkring