• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Victor Risager

SønderjyskE-boss om profileret reserve: Han er lidt irriteret

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Midtbanespilleren er småirriteret over sin tid i SønderjyskE hidtil, tror sportschefen.

Af Victor Risager

Fire minutter i Superligaen.

Det er, hvad det er blevet til for Ogenyi Onazi i SønderjyskE, siden den tidligere nigerianske landsholdspiller og Lazio-stjerne kom til klubben i oktober. Det er ikke helt, hvad hverken han og klubben forventede.

Det erkender SønderjyskE-sportschef Hans Jørgen Haysen over for TV3 Sport før søndagens kamp mod Randers FC.

Læs også:Trænersituationen i Lyngby: Det er vi ikke helt afklarede omkring

- Jeg tror, han har det lige, som vi har. Han kom hertil for at få gang i den igen og komme videre ud i det store udland, som er lidt større end vores lille Superliga. Han står også lidt som os og er lidt irriteret, men han er trods alt også kommet i gang igen. Så vi er lidt “in between” det hele, da vi har fået ham i drev igen, men vi har ikke fået ham ind på banen og spille igen, som vi ellers alle ville, siger Hans Jørgen Haysen.

Over for Der Nordschleswiger har sportschefen også påpeget, at den 27-årige midtbanekriger har haft svært ved at vænne sig til det danske vejr. Over for TV3 Sport forklarer han, at der mere specifikt menes banerne i efteråret.  

- Han er jo rigtig god på bolden og en god fordeler, som man skal have noget spil igennem, så kan han sætte noget op. Jo længere vi er kommet hen, har vi fået værre og værre forhold. Det vidste vi jo godt, og vi håbede også lidt, at vi ville have ham tilbage og i gang før, siger Haysen.

Læs også:Startopstillinger: SønderjyskE har profil tilbage - Randers skifter to

I øjeblikket er parterne også i dialog om fremtiden, og et brud lyder ikke til at være helt udelukket.

- Det må vi se. Vi har nogle snakke nu. Selvfølgelig har vi det. Det var også aftalt, at vi efter denne halvsæson skulle sætte os ned, for synes vi ikke nu og her, at det kan lykkes i SønderjyskE, skal vi finde ud af noget andet, både for hans og vores skyld, siger sportschefen.

Ogenyi Onazi har som bekendt en fortid i Lazio, mens han også har spillet for Trabzonspor og Denizlispor i Tyrkiet. Han har også mere end 50 landskampe på cv’et for Nigeria.

Læs også:Optakt: AGF - AaB

Læs også:Optakt: SønderjyskE - Randers FC

Læs også:Optakt: Lyngby Boldklub - Vejle Boldklub