• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Mikkel Fuhr Nielsen

Opfordrer FCM-emne: Tiden er inde til et skifte

Foto: Getty Images

En klar opfordring til FC Midtjylland-emnet fra hans tidligere holdkammerat og kollega John Hartson.

Af Mikkel Fuhr Nielsen

FC Midtjylland har sat alle sejl ind på en ny cheftræner, da man fyrede Bo Henriksen tidligere på sommeren.

I mellemtiden er få kandidater blevet nævnt til det ledige trænersæde. Et navn der dog på det seneste har været en del af rygtemøllen er Celtics assistenttræner John Kennedy.

I mere end et årti har han været en trofast medarbejder i Celtic, hvor han har haft flere forskellige roller. Siden 2019 har han været assistenttræner, men nu opfordrer hans tidligere holdkammerat i Celtic, John Hartson, ham til at gå sine egne trænerveje.

- Jeg giver min mening. Jeg synes, at det er ved at være på tide. Harry Kewell er kommet ind [som assistenttræner, red.], Gavin Strachan er der [som assistenttræner, red.]... Jeg synes, at John har fået værdifuld erfaring ved at samarbejde med gode trænere, siger han til Go Radio ifølge GlasgowLive.

- Han har selv smagt på cheftrænerjobbet. Måske har det givet ham smag for at prøve sig selv af alene. John vil gøre det rigtig godt, uanset hvor han tager til.

I foråret 2021 stod han midlertidigt i spidsen for Celtic, da de sagde farvel til Neil Lennon, hvilket er den periode, Hartson refererer til. Siden sidste sommer har han igen været assistenttræner under Ange Postecoglou.

John Hartson og John Kennedy var holdkammerater i Celtic fra 2001 til 2006 i Celtic. Nu er de begge gået trænervejen, da Hartson er assistenttræner for Wales og Kennedy i Celtic.

- Jeg ønsker John det bedste. Jeg var i klubben, da han fik den skade - tragisk. Han har haft en god periode hos Celtic, men måske er det på tide, at han finder et sted at være nummer et, siger John Hartson.

John Kennedy blev tvunget til at stoppe sin aktive spillerkarriere som 26-årige, og siden er han i Celtic gået trænervejen. Nu kan et cheftrænerjob være skottens næste store opgave.

Her får du et overblik over alle sommerens til- og afgange i Superligaen.