Foto: Getty Images
Superliga

Optakt: AC Horsens - Randers FC

AC Horsens er - trods en flot start på sæsonen - tæt på nedrykningsstregen. Nu venter en vigtig kamp mod Randers FC.

Kampfakta:
Kampstart: Fredag klokken 19.00
Spillested: Nordstern Arena, Horsens
Dommer: Jacob Karlsen
På TV: TV3 Sport
Hashtag: #achrfc #sldk

Holdnyt:
AC Horsens
De har sådan set haft en rigtig fin sæson indtil videre, men der er bare fire point til nedrykningsstregen for AC Horsens, der har 18 point i 14 kampe. Klubben har omvendt kun fem point op til Superligaens tredjeplads, og det fortæller også en historie om, hvor tæt midterfeltet er i Superligaen.

Horsens har hentet syv point i de sidste seks kampe, og kan man hente en sejr mod Randers, trækker man igen lidt fra bunden af Superligaen.

Til opgøret kommer AC Horsens uden en karantæneramt James Gomez, der så rødt i Farum. Til gengæld vender Alexander Ludwig tilbage efter overstået karantæne. Matej Delaj udgik med en skade i Farum, og han forventes ikke at være klar.

Randers FC
Kronjyderne spillede med i den absolutte top, men dårlige resultater på det seneste betyder, at klubben nu har otte point til topholdet Viborg FF, mens der altså bare er fem point ned til AC Horsens.

Kronjyderne har tabt fire af de seneste seks kampe, så opgøret mod AC Horsens er en mulighed for at komme tilbage på rette spor.

Randers FC har på det seneste været uden Nicolai Brock-Madsen.

Karantæner:
AC Horsens: Jesus Gomez
Randers FC: Ingen

Bud på startopstillinger:
AC Horsens (3-4-3): Bobjerg - Kiilerich, Lassen, Ludwig - Santos, Kruse, Opondo, Musonda - Jacobsen, Makienok, Sigurdarson

Randers FC (4-4-2): Carlgren - Kallesøe, Høegh, Graves, Andersson - Kehinde, Lauenborg, Johnsen, Babayan - Egho, Odey

Dom:
Kronjyderne spillede en god kamp senest, hvor det dog alligevel endte med et nederlag på 0-2 til FC København.

Trods de dårlige resultater senest er Randers FC favorit til kampen, og vi forventer også, at Thomas Thomasbergs tropper vinder en tæt affære. 1-0 til Randers FC.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: