18+ | Spil ansvarligt –  Test dig selv med Gamalyze! | Regler og vilkår gælder | StopSpillet – Ring til 70 22 28 25 | Udeluk dig via ROFUS | Alle links, der følges af symbolet *, er reklamelinks, der kan bidrage til sidens indtjening
Video : Tipsbladet
Superliga

AGF - Brøndby IF

Brøndby har mulighed for at tage point på minimum én af de andre guldbejlere søndag eftermiddag, når de gæster pokalfinalisterne AGF på Ceres Park.

Kampfakta:
Kampstart: Søndag klokken 16:00
Spillested: Ceres Park
Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
På TV: 6’eren

Holdnyt:
AGF:
AGF er umådeligt svære at besejre. Det beviste de igen meget sent torsdag aften, da de sled og fightede sig til en flot 1-0 sejr hjemme mod FC Nordsjælland, og dermed vandt pokalsemifinalen 4-2 samlet. 

I Superligaen er der ikke alverden på spil for Uwe Röslers tropper, men det er de selv og fansene nok fløjtende ligeglade med, nu hvor der ligger en pokalfinale i Parken og venter i horisonten.

‘’De hvii’e’’ har ikke vundet et trofæ siden 1995, og det betyder enormt meget for alle i og omkring klubben, at de nu kun er 90 minutter fra en pokaltitel. 

Aarhusianerne må have hovederne i sky efter torsdagens flotte triumf på Ceres Park, og godt kan blive bedre søndag, hvis det også bliver til sejr mod Brøndby, som er det hold AGF allerhelst vil slå. 

Det bliver dog ikke en nem opgave med et amputeret hold uden karantæneramte Jacob Andersen og Tobias Anker, samt skadede Tobias Mølgaard, Felix Beijmo, Nicolai Poulsen, Jonas Jensen-Abbew, Frederik Brandhof og Kevin Yakob. 

Brøndby IF:
Brøndby skuffede stort i sidste weekend, da det blot blev til 1-1 hjemme mod mesterskabsspillets bundprop Silkeborg, og forpassede dermed en gylden mulighed for at sende fjenderne FCK helt i knæ.

Der er bare ingen nemme kampe i Superligaens øverste halvdel, og det måtte Jesper Sørensens tropper sande senest. Brøndby ramte ikke topniveauet, og især offensivt skete der alt for lidt, hvorfor det også var fuld fortjent, at det ikke blev til tre point. 

‘’Drengene fra Vestegnen’’ topper dog fortsat rækken på bedre målscore end FC Midtjylland. 

Søndag venter endnu en gylden mulighed for at tage point på minimum en af de to andre guldbejlere. FC Midtjylland og FCK ramler nemlig sammen på MCH Arena lige efter dette opgør i Aarhus.

Daniel Wass humpede fra banen med en skade mod Silkeborg, men heldigvis for Brøndby er han blevet lynhurtigt frisk igen. Til gengæld er Mathias Kvistgaarden, Frederik Alves og Henrik Heggheim ikke kampdygtige, ligesom der er tvivl om Marko Divkovic.

På nuværende tidspunkt er truppen ikke udgivet, men vi opdaterer, så snart der kommer trupnyt.

Karantæner:
AGF: Jacob Andersen og Tobias Anker
Brøndby IF: Ingen

Bud på startopstillinger:
AGF (3-4-3): Peacock-Farrell - Knoester, Tingager, Akoto – Links, Madsen, Knudsen, Kahl – Bech, Serra, Anderson

Brøndby IF (3-4-3): Pentz - Vanlerberghe, Lauritsen, Rasmussen - Klaiber, Greve, Wass, Biscoff - Suzuki, Vallys - Omoijuanfo

Dom:
Brøndby skuffede senest mod Silkeborg, men søndag er der alletiders chance for at stemple tilbage, og for at tage point på minimum én af de andre guldbejlere. 

AGF kommer lige fra en sen, hård og fantastisk sejr, og selvom det selvfølgelig giver selvtillid, så tærer det også på kræfterne. 

Kombineret med en lang række fravær, kan ''De hvii'e'' komme til at mangle den afgørende energi til at holde Brøndby fra fadet. 

1-0 til gæsterne. 

Spilforslag:
Brøndby vinder til odds 2.10 ved Unibet. Husk, at odds kan ændre sig løbende.