Video : Tipsbladet
Superliga

Optakt: AGF - Lyngby Boldklub

Tipsbladet bringer her optakten til kampen mellem AGF og Lyngby.

Kampfakta
Kampstart: Søndag klokken 14.00
Spillested: Ceres Park
Dommer: Jacob Karlsen
På TV: TV3 Sport
Hashtag: #agflbk #sldk

Holdnyt
AGF

AGF kom både godt fra start og foran mod OB i weekenden, men for anden uge i træk kunne århusianerne ikke holde fast i føringen og måtte igen nøjes med et point.

AGF er trods alt stadig kun ét point fra tredjepladsen Brøndby IF i tabellen, men sæsonen er stadig så ung og tæt, at et nederlag til Lyngby Boldklub søndag potentielt kan sende “De Hviie” ned på en niendeplads i Superligaen. Hvis det skal være tilfældet, skal mange resultater dog gå imod AGF.

Uwe Rösler og kompagni vil derfor utvivlsomt gerne have en sejr mod Lyngby Boldklub, som århusianerne besejrede to gange i sidste sæson. Begge indbyrdes opgør i sidste sæson endte 1-0 til AGF.

AGF er uden Kevin Yakob, mens Gift Links, Frederik Brandhof og Mads Emil Madsen ikke var med senest. Sigurd Haugen er i ugens løb sendt til Holland på en lejeaftale. 

Lyngby Boldklub
Det er sørme imponerende, hvad Freyr Alexandersson og Lyngby Boldklub har gang i. Trods salg af store profiler som Lucas Hey og Alfred Finnbogason bliver de ved med at præstere, og senest hentede De Kongeblå tre point mod Randers FC.

Dermed er de oppe på syv point i sæsonen efter fem runder. Til sammenligning tog det dem hele 17 kampe at nå den pointtotal i sidste sæson.

En af de spillere, som har været med til at løfte Lyngby i denne sæson, er Tochi Chukwuani. Han rygtes konstant videre til større adresser, men er i skrivende stund stadig at finde hos De Kongeblå. Spørgsmålet er, om kampen mod AGF bliver hans sidste for Lyngby, i og med at transfervinduet lukker før den efterfølgende Superliga-runde.

Kolbeinn Finnsson er tilbage fra karantæne og ventes at starte på venstre wingback. Ellers kan klubben råde over at have en fuldstændig skadesfri trup.

Karantæne
AGF: Ingen
Lyngby Boldklub: Ingen

Bud på startopstillinger:
AGF: (3-4-2-1): Bailey Peacock-Farrell - Tobias Mølgaard, Frederik Tingager, Thomas ‘TK’ Kristensen - Felix Beijmo, Nicolai Poulsen, Magnus Knudsen, Eric Kahl - Tobias Bech, Mikael Anderson - Patrick Mortensen

Lyngby Boldklub (5-3-2): Kikkenborg - Gregor, Bjelland, Hamalainen - Storm, Chukwuani, Rømer, Magnusson, Finnsson - Gudjohnsen, Gytkjær

Dom:
Lyngby har været velspillende i efteråret, men det må alt andet lige være hjemmeholdet, der er favoritter. Vi tror også, at de tager sejren - 2-1 ender det til AGF.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: