• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Kenneth Jensen

Optakt: Brøndby IF - Randers FC

Foto: Getty Images

Begge klubber kommer til opgøret med nederlag i bagagen.

Af Kenneth Jensen

Kampfakta:
Kampstart: Torsdag klokken 20.00
Spillested: Brøndby Stadion
Dommer: Mads-Kristoffer Kristoffersen
På TV: 3+
Hashtag: #bifrfc #sldk

Holdnyt:
Brøndby IF:
Så gik den ikke længere for Niels Frederiksens mandskab, der tabte med 0-1 i Herning senest, men klubben går fra opgøret med oprejst pande efter en god præstation, både offensivt og defensivt, hvor man endte med et nederlag grundet en fejl fra Marvin Schwäbe, som Gustav Isaksen scorede på.

Brøndby skabte også rigeligt med chancer, og selv om Jesper Hansen i et par situationer så usikker ud, havde han flere fine redninger i opgøret.

Nu venter så en kamp mod Randers FC, og Niels Frederiksen igen må undvære Rezan Corlu og Andrija Pavlovic, der også sad ude af kampen mod FCM med mindre skader.

Randers FC:
Kronyjderne kom foran på et stort drop af Oliver Christensen, men OB fik vendt 0-1 til 2-1 og tog de tre point. Dermed flirter Randers nu igen med hold uden for top seks, og klubben har "kun" tre point ned til OB på sjettepladsen.

Det var et sandt mareridt for Thomas Thomasberg i Odense, hvor han måtte se tre mand forlade opgøret med skader. Først angriber Alhaji Kamara, siden kaptajn Erik Marxen og til sidst Jesper Lauridsen.

Og Mikkel Kallesøe er samtidg ude med en skade og må - som de tre førnævnte - også sidde over mod Brøndby.

Alhaji Kamara og Jesper Lauridsen ventes ude i en periode på et par uger, mens spørgsmålet er, om Erik Marxen allerede i weekenden kan være klar igen. 

Karantæne:
Brøndby IF: Ingen
Randers FC: Ingen

Bud på startopstillinger:
Brøndby IF (3-5-2): Schwäbe - Rosted, Maxsø, Jung - Mensah, Frendrup, Lindstrøm, Radosevic, Bjur - Uhre, Hedlund

Randers FC (4-4-2): Carlgren - Kopplin, Graves, Piesinger, Bundgaard Kristensen - Kehinde, Lauenborg, Hammershøy-Mistrati, Greve - Egho, Høgh

Profilen:
Björn Kopplin har udviklet sig til fast mand i Randers FC - tilmed en vigtig spiller - og torsdag står han over for den klub, Randers hentede Kopplin i. Med udskiftning i bagkæden bliver Kopplins erfaring og ro vigtig. Hold øje med tyskeren.

Vidste du, at..:
Brøndby er et af de mandskaber, Randers FC har det sværest imod. Kronjyderne skal helt tilbage til 2014 for at finde en sejr over BIF - det er 15 kampe siden. Dengang vandt Randers 2-0 ude over BIF, men siden har der stået Brøndby på det hele. Klubben fra den københavnske vestegn har vundet fem af de seneste seks møder med Randers.

Dom:
Det er to stærke hold, der begge har godt styr på defensiven, og derfor skal man heller ikke forvente et offensivt festfyrværkeri. Det kan sagtens gå hen og blive duelpræget, men vi forventer, at Brøndbys dygtige individualister har nok kvalitet til at score på Patrik Carlgren. Og er Kamara ikke med for Randers, kan kronjyderne godt få det svært. 1-0 til Brøndby.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel:

-----
Få 100 stærke spilforslag fra oddsavisen.dk for 29,- kr/md - brug koden Tip2020

Superliga

Mere Superliga

Fokus