• Hent Tipsbladets app og få push notifikationer om seneste nyt, livescores mm.
  • Tilmeld dig nyhedsbrevet og få dit daglige skud fodbold til frokostpausen
    Tilmeld nyhedsbrev
  • Vær med hvor og når det sker og deltag i debatterne - følg Tipsbladet på:
Hold dig opdateret - følg Tipsbladet på:
Superliga Jacob Quvang

Optakt: Brøndby IF - Randers FC

Foto: Lars Rønbøg/Getty Images

Rider Randers videre på den forløsende sejr over Viborg, eller henter Brøndby den fjerde i træk? Tipsbladet zoomer ind på kampen.

Af Jacob Quvang

Kampfakta
Kampstart: Søndag klokken 16.00
Spillested: Brøndby Stadion
Dommer: Jacob Karlsen
På TV: 6'eren og Discovery+
Hashtag: #bifrfc #sldk

Holdnyt:
Brøndby IF
Kønt var det godt nok ikke, da Brøndby hentede tredje sejr i træk via en smal 1-0-sejr over Vejle, men det er de nok ligeglad med på Vestegnen. For det er pointene, der tæller lige nu, og her går det altså meget godt for Brøndby, som inden denne runde kan se sig selv på tredjepladsen. 

Det kan de særligt takke den nye keeper Patrick Pentz for. Østrigeren, der er lejet i Bayer Leverkusen, blev den helt store helt med sin strafferedning dybt inde i overtiden mod Vejle.

Ellers var det ikke flot. Vejle kunne sagtens have scoret nogle mål, og Brøndby havde svært ved at skabe noget. Derfor var det også sigende, at holdets eneste scoring blev sat ind af Ohi Omoijuanfo, der dermed brød sin måltørke, på straffespark. 

Brøndby kunne i kampen se Henrik Heggheim gå ud med en skade, men han er i kamptruppen mod Randers. Til gengæld er Kevin Tshiembe stadig ude med en skade.

Marko Divkovic lader til at have gjort venstre wingback til sin egen, nu BIF har solgt Blas Riveros.

Nyindkøbet Sean Klaiber er ikke med i opgøret.

Randers FC
Forløsningen var total for hårdtprøvede Randers FC, da man fredag aften endelig vandt i Superligaen igen. 

1-0 slog man Viborg, og dermed brød man en stime på 11 kampe uden sejr. 

Sejren sender nu Randers op på fem point, og der skal selvfølgelig en del flere til, hvis man vil lægge noget afstand til bunden.

Rasmus Bertelsen kunne glæde sig over endelig at holde nullet, og der var en stabilitet i den kamp, som ellers har været fraværende i denne sæson.. 

Lasso Coulibaly er ny mand i Randers FC. Han er i kamptruppen til opgøret. Rasmus Bertelsen er fortsat uden Frederik Lauenborg og Mikkel Kallesøe.

Karantæner:
Brøndby IF: Ingen
Randers FC: Ingen

Bud på startopstillinger:
Brøndby IF (3-4-1-2): Pentz - Heggheim, Alves, Rasmussen - Mensah, Wass, Greve, Divkovic - Vallys - Omoijuanfo, Kvistgaarden

Randers FC (4-4-2): Carlgren - Olsen, Dammers, Høegh, Kopplin - Agyiri, Albæk, Björkengren, Nordli - Bundgaard, Egho

Dom:
Det bliver spændende at se, hvad sejren over Viborg har gjort for Randers, som utvivlsomt bør komme ud med en større spilleglæde og tro på tingene end længe. Brøndby er dog oppe på tre sejre i træk, og pilen peger mod, at det også bliver til nummer fire. Brøndby vinder 2-0.

Tidligere indbyrdes kampe, form og tabel: